SVAKI GOL JE BITAN! Mitrović nakon utakmice: "Priveli smo meč kako treba!"

Autor:

Sport

12.10.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović je pokazao svoju nenadmašivu spretnost.

SVAKI GOL JE BITAN! Mitrović nakon utakmice: "Priveli smo meč kako treba!"

Foto: Starsport

Reprezentacija Srbije je opasno dominirala nad Švajcarcima u Leskovcu, pobedivši rezultatom 2:0. Sledeću utakmicu Srbija će odigrati 15. oktobra protiv reprezentacije Španije. Kapiten naše reprezentacije Aleksandar Mitrović je izneo svoje utiske o utakmici.

- Svaki gol bitan, jedna dobra utakmica posebno defanzivnmo. bili smo dobri u dobrani, imali smo nekoliko... priveli smo meč kako treba. U prethodnim mečevima je falilo krativnosti, a večeras je bilo dobro na obe strane - rekao je Mitrović.


O Španiji?

- Teška utakmica, protiv prvaka Evrope. Moramo da budem defanziovno perfektni. pokazali smo i u prvoj utakmici da možemo protiv njih. Nadam se da ću nastaviti niz - zaključio je kapiten Srbije.

 Na početku prvog poluvremena, lopta je u većinu vremena bila u posedu Švajcaraca, ali bez nekih rezultata. Od polovine prvog poluvremena, Srbija je napravila određenu ravnotežu i češće je imala posed lopte.

U poslednjih par sekundi prvog poluvremena, postignut je prvi gol za Srbiju, odnosno Švajcarci su "napunili" sami sebe uz pomoć Elvedija. Drugo poluvreme je bilo puno dobrih akcija, pogotovo za srpske reprezentativce.

Republika

Foto: Starsport

Srpski reprezentativci nakon pobede nad Švajcarcima

 

Na samom startu drugog poluvremena, tj. u 47. minutu, Luka Jović je imao ispred sebe čist zicer, koji je nažalost promašio. Nedugo nakon toga, došlo je do, naizgled, ozbiljnije povrede Lukića, koji je morao u 52. minutu da napusti teren. U 54. minutu su Švajcarci uspeli da postignu gol za izjednačenje, ali je on bio poništen jer je Endoji bio u ofsajdu.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović je pokazao svoju nenadmašivu spretnost u 61. minutu utakmice, kada je uspeo da stigne loptu pred samu liniju auta i da brzo nakon toga postigne drugi gol za Srbiju. Nedeljković je u 71. minutu oborio Endojia, nakon čega su Švajcarci imali penal, koji je Rajković profesionalno odbranio. U 73. minutu utakmice, na teren je izašao Andrija Maksimović. Dalji tok utakmice je prošao mirno, a vidno je Srbija imala puno sreće u večerašnjem meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading