SRPSKI REPREZENTATIVAC OBLAČI CRNO-BELI DRES? Sprema se transfer bomba!

Autor:

Sport

15.10.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenković zadivio sve svojim igrama.

SRPSKI REPREZENTATIVAC OBLAČI CRNO-BELI DRES? Sprema se transfer bomba!

Foto: Starsport

Prema navodima britanskih medija, Njukasl je spreman da izdvoji 50 miliona evra za reprezentativca Srbije , Nikolu MilenkovićaSvrake planiraju ozbiljnije pazare u januarskom prelaznom roku, a jedna od glavnih meta je upravo Milenković, koga neki ostrvski mediji nazivaju "novi Vidić".

Foto: fss.rs

Privukao pažnju na Ostrvu: Nikola Milenković

Milenković je pred početak ove sezone iz Fiorentine prešao u Notingem Forest za 15 miliona evra, a odmah se pokazao kao pun pogodak i privukao pažnju mnogih. Navijači Šumara su oduševljeni njegovim partijama, a pojedini žele da sjajni defanzivac momentalno preuzme kapitensku traku. Pored Milenkovića, za koga će Forest tražiti barem 50 miliona evra, opcija je i Mark Guehi, reprezentativac Engleske i član Kristal Palasa.

Navedeni transfer bi mogao da bude jedan od najvećih u karijeri Nikole Milenkovića, a samim tim i jedan od najznačajnijih u srpskom fudbalu u poslednjih nekoliko godina. S obzirom na to da je Milenković već stekao reputaciju vrhunskog defanzivca, interesovanje Njukasla i povezivanje sa "novim Vidićem" samo dodatno podgreva medijske spekulacije oko ovog potencijalnog transfera.

S obzirom na to da Njukasl nije jedini klub zainteresovan za Milenkovića, biće interesantno pratiti razvoj situacije u narednom periodu i videti da li će se ovaj transfer zaista ostvariti. U svakom slučaju, ukoliko do transfera dođe, to bi moglo da bude veliko priznanje za srpski fudbal i potvrda kvaliteta srpskog defanzivca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading