ZVEZDA POJAČANA NAPADA FENERBAHČE! Sferopulos oduševio delije

Autor:

Sport

15.10.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u punom sastavu

ZVEZDA POJAČANA NAPADA FENERBAHČE! Sferopulos oduševio delije

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde za nešto manje od sat vremena izlaze na parket "Ulker" Arene, a među njima biće i oporavljeni Nemanja Nedović! Naime, kako piše "Meridian sport", košarkaš crveno-belih je uspeo da prebrodi problem sa mišićem na nozi i Sferopulos je odlučio da ga uvrsti u 12 protiv Fenerbahčea. U sastavu neće biti Uroša Plavšića, a jedan koji je morao da ispadne iz rotacije zbog povratka Miloša Teodosića, odlukom trenera je Branko Lazić.

U njegovom odsustvu ulogu kapitena preuzeće Luka Mitrović, a ovako će izgledati kompletan tim crveno-belih u Istanbulu:

Kodi Miler Mekintajer, Miloš Teodosić, Jago dos Santos, Ajzea Kenan, Nemanja Nedović, Ognjen Dobrić, Nikola Kalinić, Rokas Gedraitis, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Majk Daum, Džoel Bolomboj.

Republika

Foto: Starsport

Vraća se: Nemanja Nedović

Ovo su odlične vesti za sve zvezdaše koji su "prizivali" brz povratak Nedovića, pošto Nemanja od početka sezone igra fenomenalno. Protiv Pariza je imao svoje veče kada je ubacivao trojke 5/5 u jednom momentu, a odličan je bio i na susretu sa Baskonijom, pre nego što je Sferopulos odlučio da ga koristi manje jer je doživeo pomenutu povredu. Sada se vraća u tim, ali videćemo koliko će biti sposoban da odigra i da li će trener Zvezde želeti da ga "štedi". Meč počinje u 19.45 časova, a LIVE blog možete pratiti na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading