ZVEZDA IMA TAJNI ADUT ZA EVROLIGU: Raspoložen je i zna Fenerbahče u dušu

Autor:

Sport

14.10.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao bi da zasja sutra.

ZVEZDA IMA TAJNI ADUT ZA EVROLIGU: Raspoložen je i zna Fenerbahče u dušu

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19.45 gostuju Fenerbahčeu u trećem kolu Evrolige. Crveno-beli su odlično startovali u elitnom takmičenju, dok na Jadranu igraju toplo-hladno, ali je važno da je pred put u Istanbul ostvarena ubedljiva pobeda nad Igokeom, u kojoj je Sferopulos vrlo dobro raspodelio minutaže i uloge da bi se glavni igrači odmorili.

Najzaslužniji za lagano privođenje te utakmice kraju bio je Majk Daum. Amerikanac je nastavio gde je Ajzea Kenan stao u prvom i odigrao fenomenalno drugo poluvreme, te meč završio kao najefikasniji igrač sa 16 poena. Namestio je i on "nišanske sprave" i čini se kao da pronalazi svoje mesto u timu. Pored te činjenice, Daum bi mogao da bude Zvezdin tajni adut u Turskoj budući da je prethodne sezone upravo igrao istanbulski derbi dok je nosio dres Efesa.

Republika

Foto: Starsport

Majk Daum bodri saigrače

- Imamo visoka očekivanja. Radimo za sada dobar posao grupno, igramo čvrsto, što je naš krajnji cilj na svakoj utakmici. Uzbuđen sam što igramo protiv tima koji je prošle sezone igrao na F4, moći ćemo da vidimo koliko smo jaki, kaže Daum, pa dodaje:

- Mislim da je to definitivna moja prednost - poznavati ligu, tim protiv kog ste igrali mnogo puta, prošle godine, što razumete kako operišu. Sve to nam daje prednost.

Amerikanac želi da igra za ekipu.

- Nadam se da ću nastaviti da igram dobro i napredujem. Moj cilj je da pomognem ekipi da pobedi, na bilo koji način. Bilo da sam na klupi ili na terenu, to nema veze kod mene. Želim samo da igram dobro i napredujem u timu, zaključio je Daum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading