KAKVA NAJAVA ZVEZDINE UTAKMICE! Evroliga opravdala očekivanja!

Autor:

Sport

14.10.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele očekuje izuzetno težak zadatak.

KAKVA NAJAVA ZVEZDINE UTAKMICE! Evroliga opravdala očekivanja!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su započeli sezonu u Evroligi sa dva uzastopna trijumfa, ali ih sada očekuje izuzetno težak zadatak - gostovanje Fenerbahčeu u Istanbulu. Ovo će biti prilika da se vidi koliko su crveno-beli spremni da se suprotstave ekipi koja takođe nije doživela poraz u prva dva kola. Utakmica se već sada može smatrati derbijem kola, s obzirom na neiskvaren skor obe ekipe i njihovu do sada prikazanu igru. Utakmica će se odigrati sutra od 19.45 časova.

Ova utakmica nosi i dodatni interes zbog susreta srpskih igrača sa svojim bivšim klubovima. Nikola Kalinić, nekadašnji igrač Fenerbahčea, sada predstavlja Crvenu zvezdu, dok se na suprotnoj strani nalazi Boban Marjanović, koji je tokom karijere nosio dres crveno-belih, a sada brani boje Fenerbahčea. Takođe, u Turskoj igra i Marko Gudurić, za koga se spekuliše da neće biti u mogućnosti da zaigra.

 

 


Evroliga je posebno oprezna na početku ovog drugog kola, imajući u vidu značaj i težinu predstojećeg duela, te je najavila meč turskog i srpskog velikana na poseban način. Očekuje se da će ova utakmica doneti izuzetnu košarkašku dramu i neizvesnost, s obzirom na formu i kvalitet obe ekipe. Navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog meča, koji bi mogao da bude prekretnica u daljem toku takmičenja.

Kako će se završiti duel između Crvene zvezde i Fenerbahčea, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - košarkaški svet će biti usmeren ka Istanbulu u narednom periodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading