SAVO MILOŠEVIĆ BRUTALNO ISKREN: "Ne smem da zamislim kako bi srpski fudbal izgledao bez njega!"

Autor:

Sport

15.10.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što on radi za reprezentaciju je fascinantno - poručuje Milošević.

SAVO MILOŠEVIĆ BRUTALNO ISKREN: "Ne smem da zamislim kako bi srpski fudbal izgledao bez njega!"

Foto: FK Partizan

Savo Milošević se vratio u Partizan

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Španiji u Kordobi večeras od 20.45 u okviru četvrtog kola A divizije Lige nacije. Izabranici Dragana Stojkovića dolaze na megdan prvaku Evrope u odličnom raspoloženju, nakon što su pobedili starog dužnika, Švajcarsku, što im je dodatno dalo vetar u leđa.

Glavna atrakcija u nacionalnom timu jeste kapiten, Aleksandar Mitrović. Sa 59 postignutih golova, Mitrović je zasluženo stekao titulu najboljeg strelca u istoriji srpskog nacionalnog tima. Njegova uloga nije samo u broju golova, već i u načinu na koji inspiriše i motiviše svoje saigrače. Posebno se istakao u nedavnoj pobedi protiv Švajcarske u Leskovcu, gde je svojim majstorskim golom doneo važna tri boda za reprezentaciju.

Trener Partizana, Savo Milošević, nije štedeo reči hvale kada je reč o Mitrovićevom doprinosu reprezentaciji. On je istakao da je Mitrović upravo taj igrač koji je omogućio reprezentaciji da zadrži visok rang u međunarodnim takmičenjima. Milošević je naglasio da je Mitrovićev doprinos nezamenjiv i da je njegova uloga bila od ključnog značaja u održavanju stabilnosti i uspeha srpskog fudbala tokom proteklih sedam do osam godina.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

- Ono što Mitar radi za reprezentaciju je fascinantno. zahvaljujući njemu smo se održali u drugom-trećem šeširu, išli na velika takmičenja... Ne smem da zamislim kako bi srpski fudbal izgledao bez njega poslednjih sedam-osam godina - poručio je Milošević u "Beogradskoj hronici".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading