ENGLESKI VELIKAN SE OPROSTIO OD LIJAMA PEJNA! Poznati klub šokiran zbog tragičnih vesti!

Autor:

Sport

17.10.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pejn je bio sjajan pevač.

ENGLESKI VELIKAN SE OPROSTIO OD LIJAMA PEJNA! Poznati klub šokiran zbog tragičnih vesti!

Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Britanski pevač Lijam Pejn tragično je preminuo u Buenos Ajresu u Argentini, pronađen kako leži pored bazena, nakon što je navodno pao s trećeg sprata hotela. Sa samo 31 godinom, svet se oprašta od člana nekada popularne grupe "One Direction". Pejn je bio sjajan pevač, ali je tokom karijere imao problema sa zavisnošću, zbog čega je proveo 100 dana na odvikavanju.

Opraštajući se od Pejna, fanovi, porodica i prijatelji su izrazili svoju tugu i šok zbog njegove iznenadne smrti. Britanski klub Vest Bromvič Albion takođe je izrazio saučešće i objavio da su šokirani i tužni zbog gubitka svog vernog navijača i muzičara. Pejn je bio veliki navijač ovog kluba, koji je trenutno u engleskoj drugoj ligi.

- Šokirani smo i tužni jer je preminuo naš navijač i muzičar Lijam Pejn. Naše misli su sa njegovom porodicom i prijateljima u ovo tužno vreme - napisali su iz kluba koji je trenutno na četvrtom mestu engleskog Čempionšipa.

 

 

Iako je Lijam Pejn bio poznat kao talentovani pevač, javnost je bila upoznata i s njegovim problemima sa zavisnošću. Ovaj period njegovog života bio je izazovan, ali je Pejn uspeo da se izbori sa svojim demonima i posveti se rehabilitaciji.


Opraštajući se od Pejna, mnogi su se obratili i putem društvenih mreža, izražavajući svoje saučešće porodici i prijateljima. Klub Vest Bromvič Albion takođe je podelio tugu sa svojim navijačima putem društvenih mreža, ističući koliko će Pejn nedostajati njima i celokupnoj zajednici kluba.

Ova vest je šokirala javnost, ostavljajući trag tuge i sećanja na talentovanog mladog pevača, čiji je život prerano okončan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading