ĐOKOVIĆ KOD MITRA I SERGEJA: Najveći svih vremena bodrio srpske reprezentativce! (FOTO GALERIJA) (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za Al Hilal.

ĐOKOVIĆ KOD MITRA I SERGEJA: Najveći svih vremena bodrio srpske reprezentativce! (FOTO GALERIJA) (VIDEO)

Foto: Printscreen/X

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković nalazi se u Saudijskoj Arabiji gde igra turnir "Slem šest kraljeva" u Rijadu. Nole je juče poražen od Janika Sinera u polufinalu, pa će se za bronzu boriti protiv starog rivala, Rafaela Nadala, kome će to biti oproštaj od velike karijere. 

Poslednji ples Novaka i Rafe igra se sutra od 16.30 i sigurno će biti spektakl i privući ogromnu pažnju. Đoković je poznat kao neko ko redovno oblizazi sportske manifestacije, a sada je došao da podrži Al Hilal u kome igraju dvojica Srba, Aleksandar Mitrović i Sergje Milinković-Savić.

Đoković je posetio i prostorije kluba, slikao se sa dresom broj 24, simoblika osvojenih grend-selm titula. Tu je bio i Nejmar koji mu je poklonio dres i slikao se sa njim, a to će mu sigurno biti velika uspomena. Al Hilal je imao čast da ugosti najvećeg svih vremena u belom sportu, a Nole nije krio oduševljenje, te nije skidao osmeh sa lica. Ovaj događaj pokazuje njegovu veličinu i moć.

Podsetimo, Đoković je ove godine osvojio samo jedan trofej i to jedini koji mu je nedostajao u karijeru, Olimpijske igre u Parizu. On je ovim stavio krunu na svoju prebogatu karijeru. Novak, Rodžer i Rafa su obeležili jednu epohu, koja će ostati upamćena u anale tenisa i teško da će se takvo rivalstvo više ponoviti. Treba napomenuti da finale turnira u Saudisjkoj Arabiji igraju Janik Siner i Karlos Alakaraz, predvodnici nove generacije tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading