MOĆNE REČI RAFAELA NADALA: Pogledajte kako je Španac opisao Alkaraza!

Autor:

Sport

17.10.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je ovo pozitivan momenat za mene - jasan je Rafa.

MOĆNE REČI RAFAELA NADALA: Pogledajte kako je Španac opisao Alkaraza!

Foto: Profimedia

U spektakularnom meču polufinala slem turnira Šest kraljeva, mladi španski teniser Karlos Alkaraz ostvario je impresivnu pobedu nad iskusnim Rafaelom Nadalom rezultatom 2:0 (6:3, 6:3). Ovaj trijumf plasirao ga je u finale, gde će se suočiti sa Janikom Sinerom, dok će se u borbi za treće mesto sastati Rafael Nadal i Novak Đoković.

Nadal je nakon meča istakao da je Alkaraz životinja i da nije imao šanse da mu se suprostavi.

- Bilo mi je zadovoljstvo. Karlos je bio previše dobar. Igra fantastično u poslednjih nekoliko godina. Probao sam. Nisam bio konkurentan poslednjih par meseci. Bila je to dobra predstava. Nije bilo dovoljno da bih se nosio sa takvom 'životinjom' poput njega. Bio je ovo pozitivan momenat za mene. Srećan sam - naveo je Nadal.

Foto: Profimedia

Rafael Nadal

Rafa je zatim upitan o svom sinu koji je bio prisutan i uživao tokom meča.

- Otkako se rodio, izgubio sam više mečeva nego što sam pobedio. U isto vreme, pomaže mi u svim teškim trenucima kroz koje sam prolazio poslednjih nekoliko godina. Ponaša se dobro čak i kada je kasno. Srećan sam - ističe Rafael Nadal.

Novak Đoković i Rafael Nadal verovatno će odigrati poslednji put, a to će biti pravi spektakl. Podsetimo, Španac se na kraju godine povlači i odlazi u penziju, a polako se završava jedna era tenisa koja je bila najuspešnija u istoriji. Novak, Rafa i Rodžer činili su okosnicu te ere, a sigurno je da se tako nešto više neće ponoviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading