SINER NAKON JOŠ JEDNE POBEDE NAD NOVAKOM: "To se osetilo!"

Autor:

Sport

17.10.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudimo se da dignemo nivo, da svaki poen odigramo najbolje - ističe SIner.

SINER NAKON JOŠ JEDNE POBEDE NAD NOVAKOM: "To se osetilo!"

Foto: Profimedia

Srpski teniser, Novak Đoković poražen je od Janika Sinera rezultatom 2:1 u polufinalu "Slema šest Kraljeva" u Saudijskoj Arabiji. Italijan se na ovaj način plasirao u finale, a čeka boljeg iz duela Nadal - Alkaraz.

Nakon trijumfa nad Noletom, Siner je istakao da se osetio umor i da je zbog toga bilo dosta grešaka.

- Mislim da se u našoj igri osetio umor jer smo igrali finale u Šangaju pre nekoliko dana. Bilo je grešaka, mada sam pokušao da igram sa manje grešaka. Hvala vam svima što ste došli, atmosfera je bila neverovatna - rekao je Siner.

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Janik Siner

Na konstataciju da se nije videla nervoza kod njega, rekao je:

- Možda spolja, ali iznutra je bilo, to je normalno. Igra se brzo menja, imao sam nekoliko nezgodnih situacija, ali i on je imao sjajne udarce. Pokušao sam da se resetujem brzo u trećem setu. Da vidimo šta će biti u subotu. Nadam se da ćemo videti još jedan sjajan meč - jasan je Italijan.

Nije mu bilo lako da pobedi Novaka još jednom u ovoj nedelji.

- Da, svakako. Trudimo se da dignemo nivo, da svaki poen odigramo najbolje. Nije lako, shvatili smo ovo takmičenje veoma ozbiljno. Trudimo se da napredujemo protiv kog god da igramo - naveo je Janik.

Na kraju, upitan je kako mu uspeva da uvek ostane tako miran na terenu.

- Obično sam miran. Danas je bilo nerava, ali sam se trudio da ostanem u ritmu. Možda baš nisam najsvežiji, ali trudimo se da napravimo dobar šou. Vidimo se u subotu - podvukao je Janik Siner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading