UZNEMIRUJUĆE! FUDBALER IZNET SA TERENA, DALI MU I KISEONIK: Premijer liga strahuje

Autor:

Sport

19.10.2024

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajton izrazio nadu da će se iskusni as brzo oporaviti, ali ono što je viđeno u Njukaslu ne uliva nadu.

UZNEMIRUJUĆE! FUDBALER IZNET SA TERENA, DALI MU I KISEONIK: Premijer liga strahuje

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Brajtona Dani Velbek doživeo je ozbiljnu povredu leđa tokom utakmice protiv Njukasla u Premijer ligi, koja je izazvala zabrinutost među navijačima. On je u 35. minutu postigao jedini gol na meču za svoj tim na utakmici na Sent Džejms parku (0:1), ali je potom iznet sa terena na nosilima u 81. minutu. Velbek se povredio u sudaru sa defanzivcem domaćih Fabijanom Šarom.

Iako se na prvi pogled nije činilo da je bilo nečega ozbiljnog u tom incidentu, Velbek nije mogao da nastavi utakmicu. Da situacija nije naivna bilo je jasno kada su na terenu utrčali lekari noseći nosila, a onda su na njih položili Velbeka i vezali ga kanapima. Dramatičnost povrede povećalo je to što su mu dali masku sa kiseonikom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Velbek sa maskom u rukama

 

Ova vest je izazvala burne reakcije među navijačima i ljubiteljima fudbala širom sveta. Mnogi su izrazili zabrinutost za Velbekov oporavak i nadali se da povreda nije ozbiljne prirode. Na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari podrške i želje za brz oporavak fudbaleru.

Brajton je izdao zvanično saopštenje u kome su izrazili podršku Velbeku i najavili da će pružiti sve neophodne resurse kako bi se osiguralo njegovo brzo i sigurno oporavak. Takođe su najavili da će javnost biti obaveštena o daljim koracima u vezi sa Danijevom povredom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Brajtona se povredio u duelu


Medijska pažnja je usmerena na ovaj incident, a brojni sportski novinari su istakli značaj Velbekovog doprinosa timu i izrazili nadu da će se oporavak odvijati bez komplikacija. Očekuje se da će biti objavljene nove informacije kako se situacija bude razvijala.

Povreda Danija Velbeka izazvala je zabrinutost među navijačima i ljubiteljima fudbala, ali i pokazala koliko su povrede neizbežan deo sporta. Svi se nadaju da će uskoro biti na putu ka oporavku i ponovnom povratku na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading