GROBARI SLAVE, NE MOGU DA DOČEKAJU PONEDELJAK: Euforija trese Humsku

Autor:

Sport

20.10.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana već likuju zbog dolaska nove uprave u kojoj će biti Predrag Mijatović, Ljubiša Tumbaković i druge legende crno-belih.

GROBARI SLAVE, NE MOGU DA DOČEKAJU PONEDELJAK: Euforija trese Humsku

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan dobiće sutra novu upravu! Milorad Vučelić i Miloš Vazura konačno će napustiti pozicije predsednika i generalnog direktora, ali će novo rukovodstvo prv činiti radna grupa koja će započeti dizanje kluba iz pepela. Na čelu tog tela biće Rasim Ljajić, a poznato je i da će se legende klubaPredrag Mijatović i Ljubiša Tumbaković, pridružiti novoj vladajućoj garnituri.

Predrag Mijatović, imaće ključnu ulogu u pronalaženju inostranih pojačanja za klub. Iako će zadržati boravište u Španiji, Mijatović će biti odgovoran za angažovanje igrača iz inostranstva, što predstavlja veliki korak napred za Partizan. Sa druge strane, Ljubiša Tumbaković će imati ključnu ulogu u razvoju domaćeg fudbala. Pitanje koje intrigira mnoge jeste ko će zauzeti poziciju generalnog direktora umesto Vazure. Trenutno najozbiljnija opcija je Danko Lazović, bivši napadač Partizana. Pored toga, najavljuje se i povratak Zorana Bate Mirkovića, što dodatno uzbuduje navijače. Takođe, Ljubomir Fejsa, Antonio Rukavina i Ivan Obradović takođe će imati svoje uloge u novoj strukturi kluba, dok se očekuje da će se i drugi bivši igrači i legende kluba uključiti u revitalizaciju Partizana.


Sve u svemu, za grobare se sprema velika transformacija koja bi mogla da vrati klub na staze uspeha. Upravo to su oni i konstatovali u kometarima na društvenim mrežama.

- Predrag Peđa Mijatović se vraća u svoj klub kada je najteže, kada je klub na konopcima, kada je klub doveden do amaterskog nivoa, najveća legenda se prihvatio da pomogne - glasio je jedan od komentra na društvenoj mreži X.

 

 

Drugi navijač je odmah pozvao saborce da se vrate na tribine.

- Predrag Mijatović! To je ime! Više izgovora nema, JNA mora da bude pun. Sam dolazak ovakvog imena u Partizan predstavlja OGROMAN korak za naš klub na svim poljima. Svojim kontaktima, vezama, znanjem sigurno će doprineti brzoj sanaciji štete. Bitno je da svi budemo uz njega i ekipu i pružimo im maksimalnu podršku. OGREJAĆE OBASJAĆE SVI U HRAM!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading