OVO SU SVA IMENA KOJA ĆE ČINITI NOVI PARTIZAN: Ljajić sastavio ozbiljnu ekipu, tu je i jedna uspešna dama

Autor:

Sport

21.10.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tektonske promene u Humskoj.

OVO SU SVA IMENA KOJA ĆE ČINITI NOVI PARTIZAN: Ljajić sastavio ozbiljnu ekipu, tu je i jedna uspešna dama

Foto: Starsport

Danas se u 15 časova održava dugo čekana Skupština Partizana u Sportskom centru Teleoptik. Dan koji su grobari dugo iščekivali konačno je došao, pošto će razrešeni dužnosti biti Milorad Vučelić i Miloš Vazura, kao i celokupan Upravni odbor. Na čelo kluba dolazi Rasim Ljajić i za svoju desnu i levu ruku sa sobom izvesno dovodi Predraga Mijatovića i Danka Lazovića, bivše uzdanice crno-belih koje će biti zadužene za sportska pitanja.

Republika

Foto: Starsport

Predrag Mijatović

Bivši političar je, kako se piše, "završio" i kvartet ozbiljnih ljudi iz sveta biznisa i finansija, na čijem čelu će biti Milka Forcan, možda i najuticajnija žena u poslovnim krugovima na našim prostorima.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Iskusna u privredi: Milka Forcan

 

Njoj će u radu pomagati Vojin Lazarević, Boban Stanojević i advokat Dragan Milovanović. Kada je u pitanju čuvena Omladinska škola Partizana koja je poslednjih godina u ozbiljnom padu, o njoj bi brigu trebalo da preuzme Vladimir Vermezović, nekadašnji šef struke prvog tima.

Republika

Foto: Starsport

Ljubiša Tumbaković

Ljajić je prethodnih dana obavio razgovore još i sa Zoranom "Batom" Mirkovićem, Gordanom Petrićem, Dejanom Tomaševićem i Marko Vjetrovićem, ali ostaje da se vidi ko je "prošao" i kako će se podeliti uloge. Ljubiša Tumbaković bi takođe trebalo da dobije određenu funkciju, a vrlo je moguće da dolaze i Ivan Obradović, Antonio Rukavina i Ljubomir Fejsa. Jedino što je sigurno jeste da će Partizan doživeti tektonske promene, ali da rezultati ne mogu doći preko noći. Biće potreban mukotrpan rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading