HULIGANI U NOVOM PAZARU PREVRŠILI SVAKU MERU! Razlupali auto poznatoj srpskoj atletičarki (FOTO)

Autor:

Sport

21.10.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huligani su se okomili na parkirane automobile

HULIGANI U NOVOM PAZARU PREVRŠILI SVAKU MERU! Razlupali auto poznatoj srpskoj atletičarki (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Srpska atletičarka Teodora Simović postala je meta huligana u Novom Pazaru, koji su divljali na ulicama grada uoči meča protiv Partizana. Njihovo divljanje nije zaobišlo ni Teodorin automobil, koji je bio parkiran u blizini stadiona.

Pristalice domaćeg kluba pokušale su na silu da uđu na stadion i prekinu utakmicu, što je dovelo do sukoba sa policijom. U tom haosu, huligani su se okomili na parkirane automobile, među kojima se našao i automobil Teodore Simović.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 


Teodora Simović se oglasila na društvenim mrežama izražavajući svoje nezadovoljstvo i bes zbog divljanja huligana. Objavila je fotografiju razlupanog automobila uz poruku u kojoj osuđuje njihovo ponašanje, ističući da to nije pravo navijanje, već čin vandalizma koji nema veze sa podrškom sportu i sportistima.

Napad na Teodorin automobil izazvao je osudu javnosti i sportskih udruženja, ističući nedopustivost nasilnog ponašanja i uništavanja tuđe imovine. Ovakav incident baca senku na sportske manifestacije i ističe potrebu za efikasnijim merama za suzbijanje huliganizma.

Napad na automobil Teodore Simović predstavlja zabrinjavajući primer nasilja i nedostatka poštovanja prema sportistima i njihovoj imovini. Njena hrabra reakcija na društvenim mrežama ukazuje na potrebu za promenom u odnosu prema sportu i promociji pozitivnih vrednosti navijanja i podrške sportistima. Očekuje se da nadležne institucije preduzmu mere kako bi se ovakvi incidenti sprečili u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading