OVO GROBARI NIKAKO NE SMEJU PROPUSTITI! Prvo obraćanje nove uprave Partizana, pored Ljajića tu su i ONI!

Autor:

Sport

21.10.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na scenu su stupili novi rukovodioci.

OVO GROBARI NIKAKO NE SMEJU PROPUSTITI! Prvo obraćanje nove uprave Partizana, pored Ljajića tu su i ONI!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Uprava Partizana, koju su činili Milorad Vučelić i Miloš Vazura, više nije na čelu kluba. Umesto njih, na scenu su stupili novi rukovodioci, u Privremenom organu kluba. Rasim Ljajić je preuzeo vođstvo kluba i danas se obratio javnosti posle završene sednice skupštine.

Poziv novinarima je upućen da u utorak prisustvuju konferenciji za medije od 12 časova na kojoj će se, pored Rasima Ljajića, obratiti i Predrag Mijatović i Danko Lazović. Očekuje se da će Mijatović biti zadužen za izbor pojačanja iz inostranstva, a sutra ćemo čuti kakvi će biti konkretni zadaci i prve poteze koje će povući na svojim novim funkcijama.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Uz sve promene u rukovodstvu, vest da je Partizan stigao do pobede magijom Zahida i pribranošću Kovača privukla je pažnju javnosti. Ova pobeda izazvala je veliko interesovanje navijača i ostavlja optimističan utisak uoči novog poglavlja za klub.


Trener Milošević nije štedeo svoje igrače posle predstave u Pazaru, priznajući samo jednu vrlinu. Njegova reakcija nakon utakmice dodatno je oživela dešavanja u klubu i ostavlja pitanje o budućim koracima koje će preduzeti u novonastaloj situaciji.

Novi rukovodioci i sportski segment kluba izazivaju veliko interesovanje javnosti, a navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju nove poteze koji će voditi klub ka oporavku. Sutrašnja konferencija za medije obećava da će pružiti bliži uvid u planove i strategije koje će biti sprovedene u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading