ZVEZDA SE PRETVORILA U BOLNICU: Milojević ostao bez pola tima

Autor:

Sport

22.10.2024

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-belima su se u 90 minuta gostovanja u Monaku povredila četvorica fudbalera, dok su neki od ranije van stroja.

ZVEZDA SE PRETVORILA U BOLNICU: Milojević ostao bez pola tima

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka sa 5:1 u trećem kolu Lige šampiona. Ono što je evidentno bilo u prvih 45 minuta je da su izabranici Vladana Milojevića ponovo sami sebi došli glave, a onda pokušavali da se iščupaju. U nastavku su domaćini u Kneževini bili dominantniji i zasluženo slavili.

Međutim, nov neuspeh je samo jedan od problema sa kojim se Miloje suočava. Zvezda se večeras pretvorila u pravu bolnicu, a kao prva posledica je bila ta što je meč završila sa devetoricom fudbalera u polju. Naime, Duarte se povredio već u sedmom minutu i zamenio ga je Dalsio. Zatim se u 74. minutu povredio strelac gola Šerif Endiaje, a umesto njega je ušao Kanga. U međuvremenu je Milojević uveo Rodića umesto Krunića i Luku Ilića umesto Silasa, a Katai je ušao umesto Maksimovića takođe u 74. minutu. Međutim, do kraja susreta se povredio Piter Olajinka, a kako je Zvezda već izvršila pet izmena nije imao ko da uđe. Na sve to, povredio se i rezervista Dalsio pa je ostao u polju ali uglavnom da statira.

Republika

Foto: Starsport

Puca mu glava od problema: Vladan Milojević

To je dodatno zadalo glavoblju treneru Vladanu Milojeviću, jer je kadrovske probleme imao i pre ovog susreta. Tako je prvi golman Omri Glazer zbog povrede ostao u Beogradu, a isti je sučaj bio i sa Mirkom Ivanićem. Takođe, od ranije je van stroja i Ognjen Mimović.

Što se samog toka meča tiče, Monako je poveo u 20. minutu sa 1:0 i to posle užasne greške Silasa! Neverovatna dekocentracija Zvezdinog napadača - kada su svi napravili ofsajd zamku za Minamina, on je jedini ostao tri metra iza svih i crveno-beli su praktično primili komičan gol. Tu brljotinu morao je da ispravlja Endiaje. Samo pet minuta kasnije dosuđen je penal za Zvezdu. Kerer je pokosio sjajnog Šerifa u svom šesnaestercu, a nemački sudija Štiler se nije dvoumio da li da pokaže na belu tačku. Upravo je napadač Zvezde uzeo loptu da izvede najstrožu kaznu i bi hladan kao špricer.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Pre toga Monako je poveo u 20. minutu sa 1:0 i to posle užasne greške Silasa! Neverovatna dekocentracija Zvezdinog napadača - kada su svi napravili ofsajd zamku za Minamina, on je jedini ostao tri metra iza svih i crveno-beli su praktično primili komičan gol. Tu brljotinu morao je da ispravlja Endiaje. Samo pet minuta kasnije dosuđen je penal za Zvezdu. Kerer je pokosio sjajnog Šerifa u svom šesnaestercu, a nemački sudija Štiler se nije dvoumio da li da pokaže na belu tačku. Upravo je napadač Zvezde uzeo loptu da izvede najstrožu kaznu i bi hladan kao špricer.

Pred sam odlazak na odmor novi kiks Zvezdine odbrane. Sevnula je kontra, Embolo je bio između svojice defanzivaca crveno-belih, a Spajić nespretno odreagovao i faktički proigrao strelca drugog gola za domaćina, a u nastavku su pala još tri gola.

Nažalost, stekao se utisak da je Zvezda i oštećena za penal. Igrao se 45. minut kada je Zakarija zgazio Olanjinku u duelu pred golom Monaka, a iz VAR sobe su pozvali sudiju Štilera. Međutim, Nemac nije čak ni hteo da gledao VAR tehnologiju, a da jeste verovatno bi morao da pokaže na kreč To su ukazali navijači, a isto pitanje postavljaju i komentatori jer je kontakt bio očigledan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading