POLICIJA MONAKA OKRUŽILA ZVEZDAŠE: Delije ne mogu ni da mrdnu (VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzije pred meč

POLICIJA MONAKA OKRUŽILA ZVEZDAŠE: Delije ne mogu ni da mrdnu (VIDEO)

Foto: Republika

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras od 18:45 Monaku u trećem kolu Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića imaće priliku da poprave utisak u Kneževini posle poraza od Benfike sa 2:1 u Beogradu i Intera u Italiji sa 4:0, te da stave do znanja da ništa još nije izgubljeno u novom formatu elitnog takmičenja.

Utakmica je sve bliže, a tenzije oko stadiona su sve veće. Delije su već pristigle da na vreme zauzmu svoja mesta, a veliki broj navijača istog momenta je okružila policija.

Navijači Zvezde strpljivo čekaju da im se dozvoli da se pomere, te da uđu na "Luj II" i poguraju svoje pulene do preko potrebne pobede u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju. Republika se nalazi na licu mesta, pa ćemo blagovremeno izveštavati o svim dešavanjima iz "kneževine".

Podsetimo, Miloje je rešio da napravi veliki rez u ekipi. On je spreman da promeni golmana, pa je trener crveno-belih u Kneževinu poveo 21 igrača, a u avionu nije bilo mesta za Omrija Glazera koji je navodno povređen, ali se i nalazi u lošoj formi u poslednje vreme. Takođe, u Beogradu je ostao i povređeni Vanja Drkušić.

Zbog toga će umesto njega između stativa stajati Marko Ilić, koji je do sada solidno odradio svoje minute. Ilić je pokazao svoj talenat branivši u mečevima protiv Bode Glimta, a takođe je zasijao i u dresu reprezentacije. Ova odluka ne znači da Glazer više neće braniti za tim, već bi trebalo da mu posluži kao podstrek da se vrati u formu koja ga je krasila prošle sezone.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading