ZVEZDA PRIMILA GOL PRED ODLAZAK NA PAUZU: Sjajno prvo poluvreme opet ostalo u senci jeftinih grešaka

Autor:

Sport

22.10.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šerif dominirao, ali odbrana ponovo košta crveno-bele

ZVEZDA PRIMILA GOL PRED ODLAZAK NA PAUZU: Sjajno prvo poluvreme opet ostalo u senci jeftinih grešaka

Foto: Starsport

Monako - Crvena zvezda 2:1

'20 Minamino, 45+4 Embolo; '27 Endiaje

TOK MEČA

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

45+4. minut - GOL! Prosto neverovatno! Embolo vraća prednost Monaku u poslednjim trenucima prvog dela utakmice... Spajić mu je gotovo odigrao dupli pas, pa je Švajcarac lako matirao Ilića. Crveno-beli idu na pauzu sa minusom, ali dugo će se pričati o sumnjivoj situaciji koja se dogodila ispred gola Monaka pre nekoliko minuta.

45. minut - Štiler čak nije ne gledao VAR tehnologiju. Ovo je gotovo sigurno bio jedanaesterac za Zvezdu, vodiće se polemika...

43. minut - Điga je zapretio posle kornera, ali je poslao loptu daleko iznad gola. Svemu je prethodio očigledan faul Zakarije nad Olajinkom tik ispred gola Mažeckog, ovo bi mogao biti novi penal.

34. minut - Fenomenalno igra danas Šerif Endiaje. Ogromne probleme pravi odbrani domaćina, pa ga je i Singo sada zaustavljao prekomernom upotrebom sile. Međutim, Štiler nije želeo da mu pokaže karton.

27. minut - GOOOL! 1:1 U MONAKU, ENDIAJE PRECIZAN SA PENALA! Zaslužila je ovo Zvezda, a pogotovo Šerif koji igra fenomenalno od prvog minuta. Zakucao je loptu u mrežu, Mažecki je bio potpuno nemoćan.

25. minut - PENAL ZA ZVEZDU! Kerer je pokosio sjajnog Endiajea u svom šesnaestercu, a Štiler se nije dvoumio da li da pokaže na belu tačku!

20. minut - GOL! Monako vodi sa 1:0, kako užasna greška Silasa! Neverovatna dekocentracija Zvezdinog napadača - kada su svi napravili ofsajd zamku za Minamina, on je jedini ostao tri metra iza svih i crveno-beli su praktično primili komičan gol.

12. minut - Odlična timska akcija Zvezde, ali Dalsio kasni sekundu da je završi na pravi način!

10. minut - Sve je poremetila povreda Duartea, pa sada treba crveno-belima vremena da se priviknu na novu taktiku. Na ruku im ide i to što imaju sreće, pošto je usamljeni Kerer loptu posle kornera zakačio ramenom, a ne glavom.

6. minut - Sjajna prilika za Zvezdu! Posle kornera glavom je tukao Olajinka, ali pravo u Majeckog!

5. minut - Veoma loše vesti za Zvezdu - Bruno Duarte mora da napusti teren posle svega pet minuta igre, pošto se posle prvog sprinta uhvatio za zadnju ložu. Izgleda da će ga zameniti Dalsio.

4. minut - Kolika prilika za Monako! Nedopustiva greška Seola u odbrani umalo je koštala goste na samom početku. Potpuno mu je iz vidokruga ispao Zakarija, ali sreća na strani gostiju.

2. minut - Crveno-beli su već imali prvi korner iz kog su zapretili.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdin sastav

MEČ JE POČEO

PRE UTAKMICE

18:40 - Ekipe su izašle na teren, početak meča samo što nije.

18:35 - Meč u "kneževini" gleda i trenutni košarkaš Monaka, a nekadašnji Zvezde - Džordan Lojd.

18:25 - Delije polako pune svoju tribinu na stadionu "Luj II".

Republika

Foto: Republika

Delije na stadionu Monaka

18:00 - Igrači Zvezde su izašli na teren uz gromoglasan aplauz delija koje su istom jačinom izviždale domaći sastav nakon toga.

17:40 - Milojević se odlučio na izuzetno hrabru postavu i u prvih 11 uvrstio i Endiajea i Duartea!

Monako: Majecki – Vanderson, Singo, Kerer, Enrike – Zakarija, Kamara, Alijuš, Minamino, Ben Segir – Embolo.

Zvezda: Ilić – Seol, Spajić, Điga – Silas, Elšnik, Krunić, Olajinka, Maksimović – Duarte, Endiaje.

17:30 - Delije su stigle na stadion, ali ih je ubrzo okružila policija.

17:20 - Dobrodošli u LIVE blog meča trećeg kola Lige šampiona.

UVOD

Republika

Foto: Republika.rs

Navijači Zvezde u Monaku

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras od 18.45 Monaku u trećem kolu Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića imaće priliku da poprave utisak u Kneževini posle poraza od Benfike sa 2:1 u Beogradu i Intera u Italiji sa 4:0, te da stave do znanja da ništa još nije izgubljeno u novom formatu elitnog takmičenja.

Podsetimo, Miloje je rešio da napravi veliki rez u ekipi. On je spreman da promeni golmana, pa je trener crveno-belih u Kneževinu poveo 21 igrača, a u avionu nije bilo mesta za Omrija Glazera koji je navodno povređen, ali se i nalazi u lošoj formi u poslednje vreme. Takođe, u Beogradu je ostao i povređeni Vanja Drkušić.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Zvezde na stadionu "Luj II"

Zbog toga će umesto njega između stativa stajati Marko Ilić, koji je do sada solidno odradio svoje minute. Ilić je pokazao svoj talenat branivši u mečevima protiv Bode Glimta, a takođe je zasijao i u dresu reprezentacije. Ova odluka ne znači da Glazer više neće braniti za tim, već bi trebalo da mu posluži kao podstrek da se vrati u formu koja ga je krasila prošle sezone.

Trener srpskog šampiona Vladan Milojević je pred meč pričao u superlativima o Monaku.

- Mislim da Monako ove sezone igra jako dobar fudbal i po meni su blizu sa Pari Sen Žermenom, verovatno će i Marsej da se uključi u borbu za titulu. Adi Hiter je dolaskom promenio DNK ekipi. Igra se dosta agresivno, brzo, sa dosta energije, trčanja, brzih završnica. Ekipa koja jako dobro implementirana od strane njihovog trenera, igrači su to dobro prihvatili. Imaju samopouzdanja. Tačno je da imamo dosta problema, ali jednostavno od početka imamo probleme. Nisu to samo igrači koji fale zbog povrede. Moramo konstantno da menjamo formacije, igrače. Da ponovim još jednom, imaju uticaj na našu igru, mi njih nemamo. Mi smo u Ligi šampiona u ovom formatu, izaći ćemo, borićemo se, daćemo sve od sebe. Videćemo kako ćemo da završimo utakmicu - rekao je Miloje.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading