ODE NA DOBOŠ! Ljajić: Istina je, dali smo oglas... EVO ŠTA PRODAJU CRNO-BELI!

Autor:

Sport

23.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko domaćinstvo koje ostane bez para prodaje srebreninu. Mi srebreninu nemamo, nemamo ništa drugo, kaže predsednik Partizana.

ODE NA DOBOŠ! Ljajić: Istina je, dali smo oglas... EVO ŠTA PRODAJU CRNO-BELI!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Neverovatnih 54,9 miliona evra je dug Partizana zvanično, plus tri i po miliona potencijalno u sporovima, dakle - bezmalo celih 60 miliona! Igrački kadar, sami treneri crno-belih to kažu, ne zadovoljava ambicije velikana srpskog fudbala, omladinska škola ni blizu nekadašnjeg nivoa, vlaga na zidu na samom ulazu u upravnu zgradu, preti se isključivanjem struje, vode... U dve reči - totalni raspad!

Na konferenciji za medije novi prvi čovek Partizana Rasim Ljajić (60), nakon problema s mikrofonom, upitao je: "Pa ima li išta u ovom klubu da funkcioniše?"

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Rasim Ljajić na novom zadatku

Ekipa Republike prva je posetila šefa crno-belih na njegovom novom radnom mestu i otkrio nam je tom prilikom koja je jedina stvar koja funkcioniše u Humskoj, ali koja uskoro neće biti vlasništvo crno-belih.

- Audi A8 je jedina ispravna stvar u Partizanu koju smo ja i moji saradnici zatekli. Međutim, situacija je takva da smo već dali oglas da ga prodajemo, moramo to da uradimo. Dobro je vozilo. Ako ga prodamo - imaćemo novca bar da pokrpimo deo duga za struju, vodu, ostale komunalije... A i ne ide da se vozikamo audijem A8, a u dugovima smo 60 miliona, ne vidimo svetlost iz bunara u kojem se nalazi Partizan trenutno. Svako od nas ima svoj auto, pa ćemo ubuduće dolaziti svojim vozilima u Humsku - otkrio je Ljajić u razgovoru za Republiku.

 

 

Naravno, reč je o službenom vozilu koje je koristio Miloš Vazura, bivši generalni direktor Partizana. Koliko je situacija ozbiljna Rasim je plastično objasnio.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Vazura svuda išao službenim automobilom

- Ništa to nije drugačije nego neko domaćinstvo koje ostane bez para. Prodaje srebreninu. Mi srebreninu nemamo, nemamo ništa drugo. Imamo taj auto koji nešto vredi i koji možemo da prodamo. Daćemo oglas da se taj audi prodaje. Svaki dinar je bitan. Uopšte ne karikiram stvari. To je važno kao poruka. Neće nas te pare spasiti ove krize, ali poruka prema drugim ljudima je bitna. Svako ko ovde radi, kome bude smanjena plata da znamo zašto se to radi. Ne radimo to populistički. Nema potrebe kome da se svidimo, nama je potreban svaki dinar. Da imamo šta drugo prodali bismo i to, ali nemamo šta - iskreno je zaključio Ljajić.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading