OGLASILA SE PRVA DAMA PARTIZANA: Milka Forcan otkrila zašto je došla u Humsku

Autor:

Sport

22.10.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je taksativno navela sedam razlloga.

OGLASILA SE PRVA DAMA PARTIZANA: Milka Forcan otkrila zašto je došla u Humsku

Foto: Instagram/printscreen

Milka Forcan

Fudbalski klub Partizan dobio je novu upravu, tačnije radnu grupu na čijem je čelu Rasim Lajić, a uz njega Predrag Mijatović, Danko Lazović, kao i jedna dama Milka Forcan. Ona se pridružila sa zadatkom da stabilizuje ekipu iz Humske. Njeno angažovanje izazvalo je veliku pažnju javnosti, a sama Forcan se oglasila putem svog Instagram profila, objašnjavajući svoju odluku kroz sedam razloga.

1. Zato što volim Partizan

2. Zato što sam rasla uz pesmu: "dok Partizan bitke bije... "

3. Zato što poštujem stotine hiljada vernih navijača Partizana koji čekaju da im se klub vrati na staze stare slave, što i Partizan i navijači zaslužuju;

4. Zato što nakon dva duža razgovora sa G. Ljajićem i izborom drugih saradnika i legendi koje je okupio verujem da ima veliku i iskrenu želju da pomogne i da je spreman da da sve od sebe da popravi situaciju a za to mu treba tim.

5. Zato što je hrabrost izaći iz zone komfora i uhvatiti se u koštac sa velikim problemima, ako veruješ u ideju;

6. Zato što sam sigurna da nije dobro ni za koga, osim možda nekih sramnih ličnih interesa, ni za našu zemlju, da se klub kao što je Partizan urušava. Ne sme toga da bude nikada više;

7. I na kraju zato što je dovoljno intrigantno biti žensko u upravi (privremenoj) tradicionalno i gotovo isključivo muškog sporta da predstavlja veliki izazov. U skladu sa svojim mogućnostima i sposobnostima trudiću se da dam maksimalan doprinos - napisala je Forcan, pa dodala:

- Završila bih rečima pesme: "crno beli, crno beli, ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri nek vas jača, pesma vaših navijača!" Srećna zbog odluke navijača da prekinu bojkot, sve vas pozdravljam. Vidimo se u subotu na stadionu.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading