NEDOPUSTIVO JE KAKO SMO SE RASPALI: Elšnik surovo iskren posle poraza od Monaka

Autor:

Sport

22.10.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Horor" veče za Zvezdu koja je poražena sa 5:1 od "kneževa"

NEDOPUSTIVO JE KAKO SMO SE RASPALI: Elšnik surovo iskren posle poraza od Monaka

Foto: Starsport

Činilo se da je večeras Zvezda bila ubedljivo najbliža tome da makar malo pobegne potpunim fenjerašima u novom formatu Lige šampiona, ali avaj... Loše je i počelo.
Hrabra ideja Milojevića da počne sa dva špica i svim silama napadne Monako ubrzo je pala u vodu, pošto je Duarte posle samo dva minuta zbog povrede morao van igre. Odmah je sve moralo drugačije, budući da je Brazilca zamenio daleko defanzivniji Dalsio.

To je rezultiralo i defanzivnijim pristupom, pa i katastrofom koja će uslediti u nastavku iako ništa nije mirisalo na to.

O tome koliko je ta prisilna izmena poremetila ceo tim govorio je posle meča Timi Maks Elšnik.

- Sigurno je to malo promenilo stvari. Ne znam kako bi bilo sa njim, ali je sigurno bio neki plan da se Šerif bije gore sa njima. On je to jako dobro radio, zadržavao lopte, a Duarte bi bio taj neki drugi napadač koji ide po strani. Na kraju smo dosta menjali, Silasa smo sklanjali sa desetke na ving-beka i raspali smo se, što je nedopustivo - rekao je Elšnik za TV Arena sport posle meča.

Da li je ovo bila jedna od najtežih fizički utakmica koje si igrao?

- Sigurno je bila jedna od težih. To smo i očekivali... Tako je i bilo. Oni su bili jako agresivni. Imali smo dosta problema, kad se nismo držali plana. Gol na kraju prvog pokluvremena nas je presekao, da smo otišli sa 1:1 bilo bi mnogo lakše. U drugom delu smo previše tražili fine lopte u noge, oni su nam oduzimali i lako prilazili golu, bili opasni - dodao je Slovenac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading