RASIM LJAJIĆ JE DOBAR ČOVEK! Popularna pevačica o novom predsedniku Partizana!

Autor:

Sport

24.10.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je istakla da je oduvek bila veliki navijač Partizana.

RASIM LJAJIĆ JE DOBAR ČOVEK! Popularna pevačica o novom predsedniku Partizana!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Emina Jahović je retko viđena u Srbiji, ali je ipak pronašla vreme da za portal Informer prokomentariše dešavanja u Partizanu i izrazi podršku svom prijatelju Rasimu Ljajiću, koji je nedavno preuzeo vođenje ovog fudbalskog kluba. Pevačica je istakla da je oduvek bila veliki navijač Partizana, nasledivši ljubav prema klubu od svog brata Mirsada Turkdžana, čuvenog košarkaša, koji je takođe bio strastveni pristalica crno-belih. Emina je istakla da se seća prelepih vremena provedenih uz praćenje utakmica i vatreno navijanje, te da i danas pamti pesme posvećene Partizanu.

- ⁠Klub za koji navijate, nekako, porodično se nasleđuje. Ja sam ljubav prema Partizanu nasledila od svog brata, koji je bio strasveni partizanovac, kao i, uostalom, svi njegovi drugovi koji bi dolazili kod nas kući, gde su se pratile utakmice i vatreno se navijalo. Bili smo deca i to su bila prelepa vremena. Kasnije sam se uvek samo tako izjašnjavala i zaista volim Partizan čije pesme pamtim i dan danas - poručila je prelepa Emina.

Republika

Foto: ATA Images

Emina Jahović

 

S obzirom na to da je veliki prijatelj Rasima Ljajića, Jahovićeva je govorila o očekivanjima otkako je on preuzeo kormilo posrnulog Partizana:

- ⁠Rasim je moj prijatelj koga cenim i poštujem. Znam ga od malih nogu još iz Novog Pazara. Oduvek je voleo fudbal, a kasnije i bio u tome, manje ili više. Sada mi je drago da se tome posvetio, pored našeg kluba Novog Pazara, pa sada i Partizan. Očekujem dobre rezultate sa Partizanom, jer znam da je inteligentan i uporan, a pre svega dobar čovek.

Na pitanje da li možemo da je očekujemo na nekoj utakmici Partizana, Emina je kratko i jasno odgovorila:

- ⁠Naravno - odbrusila je ona, da bi potom poslala poruku za "grobare":

- Srce, ruke glas! - zaključila je Emina Jahović razgovor za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading