Evo kako je tekao razgovor Ljajića s grobarima: Otvoreno sam im rekao - TO NE MOŽE!

Autor:

Sport

24.10.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored početne skepse, dogovor je postignut.

Evo kako je tekao razgovor Ljajića s grobarima: Otvoreno sam im rekao - TO NE MOŽE!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Svako ko je preko TV pratio, ili bio u Beogradskoj areni na sinoćnjem meču košarkaša Partizana protiv Virtusa u Evroligi (nesrećan poraz crno-belih 69:70) jasno je mogao da vidi najveću navijačku parolu: "Subota 16. 10. u 15.55 - Neka grmi ceo hram!" Tako su grobari posle duže od godinu dana pozvali istomišljenike na prekid bojkota utakmica Fudbalskog kluba Partizan i organizovan povratak u Humsku.

U razgovoru s novim prvim čovekom crno-belih Rasimom Ljajićem (60) portal Republika saznao je kako je, u stvari, ekspresno uspeo da privoli grobare da ponovo budu uz fudbalski tim i tako vrate kolorit na tribinama stadiona na kom domaće mečeve igraju fudbaleri Save Miloševića.

- Najiskrenije, imao sam razgovor s navijačima pre 15 dana, kad ni sam nisam znao da li ću ovo da prihvatim. Oni jesu važan mozaik ovde. Problem je što mora da se zna ko šta radi. Ne mogu navijači da se mešaju u rukovođenje klubom niti mi možemo da radimo posao koji nije za upravu. Mora da se zna svako ko šta radi u mozaiku, a zajedno činimo sliku. Nama je cilj Partizan moderan, efikasan, klub, koji donosi rezultate, koji ima navijače, puni stadion. To je cilj. Mi smo daleko od cilja, ali navijači jesu deo toga. Oni nisu verovali da će ovo da se reši, bili su puni skepse. Rekli su da će da se vrate ako se skupština održi, ali kada su čuli da prethodna garnitura treba da sprovede skupštinu, rekli su da od toga nema ništa. Čak su se i pred samu skupštinu pojavili, kao delegati, i rekli mi da ni tada ne veruju da će da se održi, eto dokle je to bilo otišlo - rekao je za Republika.rs Rasim Ljajić, koji }e takođe, kao šef Partizana, ali i navijač, biti deo spektakla koji se sprema za duel protiv Čukaričkog u subotu u Humskoj ulici.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Na crno-belom delu Topčiderskog brda je okrenut novi list

 

Pitali smo Rasima Ljajića i koja mu je omiljena navijačka pesma. Nije imao dilemu. Odgovor je isti kao kod koleginice iz radne grupe Milke Forcan:

- Odrasli smo uz pesmu "Dok Partizan bitke bije, hej, hej, hej". Često pevali i drugarima zvezdašima, pozitivne provokacije su to bile. I danas volim da je čujem - iskreno će Rasim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading