TRAGEDIJA! Preminuo bivši igrač Olimpika iz Marselja

Autor:

Sport

24.10.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 35 godina

TRAGEDIJA! Preminuo bivši igrač Olimpika iz Marselja

Foto: Profimedia

Tragična smrt nekadašnjeg marokanskog reprezentativca Abdelaziza Barade

Nekadašnji marokanski fudbaler, Abdelaziz Barada, preminuo je u 35. godini od posledica srčanog udara, što je potvrdila nekoliko marokanskih medija. Ova vest je šokirala fudbalsku javnost i ostavila mnoge u neverici. Barada je bio deo marokanske reprezentacije od 2012. do 2015. godine, tokom koje je odigrao 28 utakmica i postigao četiri gola.

Karijera i klubovi

Abdelaziz Barada je tokom svoje karijere nastupao za nekoliko značajnih klubova. Pored igranja za reprezentaciju zemlje sa severa Afrike, Barada je bio deo B tima Pari Sen Žermena, a kasnije je svoj talenat pokazivao i u redovima Hetafea, Olimpik Marselja i Antalije. Završio je karijeru 2021. godine, braneći boje francuskog niželigaša Lusitanosa Sen-Mora.


Ostavština i sećanja

Abdelaziz Barada će ostati upamćen kao talentovani fudbaler koji je svojim umećem i predanošću obeležio fudbalsku scenu. Njegova tragična smrt ostavlja prazninu među ljubiteljima fudbala, ali će sećanje na njega živeti kroz njegove brojne uspehe na terenu.

 

Očekuje se da će uskoro biti objavljeni detalji o sahrani i reakcijama na smrt Abdelaziza Barade, a fudbalski svet će sigurno odavati počast ovom izuzetnom sportisti koji nas je prerano napustio. Nikad neće biti zaboravljen među ljubiteljima fudbala u svojoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading