BOMBA U PARTIZANU! VRAĆA SE DOBRO POZNATO LICE NA STADION: Njegove reči ponovo će odjekivati Humskom

Autor:

Sport

25.10.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika nepravda biće prva ispravljena.

BOMBA U PARTIZANU! VRAĆA SE DOBRO POZNATO LICE NA STADION: Njegove reči ponovo će odjekivati Humskom

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Novo rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan počelo je da ispravlja brojne propuste koje je načinila prethodna uprava na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom. Jedan od prvih poteza Radne grupe na čijem su čelu Rasim Ljajić, Predrag Mijatović, Danko Lazović i Milka Forcan je vraćanje na stadion u Humsku omiljenog glasa i lika svih grobara.

Naime, Ljubomir Ljuba Perić, čovek koji je 46 godina dao svom voljenom Partizanu se sutra vraća na svoj posao zvaničnog spikera u Humskoj. Ponovo će stadionom odzvanjati ono njegovo čuveno "ljubitelji, fudbala, navijači Partizana..."

Republika

Foto: FK Partizan

Vraća se na posao: Ljubomir Perić

Podsrtimo, Perić, inače optav glumca Bojana Perića, je marta prošle godine napustio Partizan na šta ga je, prema ličnom priznanju, naveo Vazura.

- Javili su mi se uoči meča sa Radnikom i rekli da su odlučili da ja više ne radim. To je bilo sve. Pozvao me direktor stadiona i rekao: takva je situacija. Ja sam sedeo na istoku protiv Radnika, da odgledam utakmicu, sa drugarima sa kojima sam sedeo nekada. Mene je jedino pogodilo to što omalovažavaju rad, što ne cene ljude, ovi ljudi koji su sad tu - rekao je tada Perić, pa objasnio šta je prethodilo takvom raspletu događaja:

- Bilo je godina i kad sam radio bez dinara honorara, ali nikada za ovih 46 godina nisam postavljao pitanje honorara. Koliko procene toliko sam dobijao. Ove godine kad je otišao Aca Stepanović, kao direktor, došao je novi čovek, koji je povećao honorar u odnosu na prošlu godinu. E, sad taj honorar koji je bio uvećan za 40 odsto, umanjen je za 50 odsto. Znači imao bih manje nego pre povećanja. Otišao sam u upravu, razgovarao sa jednim od članova uprave, i rekao sam "Postoje tri varijante, da ostane kako jeste, da radim besplatno, da promenite čoveka".

Bilo je jasno šta se desilo, ali će ta nepravda sada biti ispravljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading