SEKA ALEKSIĆ BESNA! Osudili je što nije umerena sa hranom, pa morala hitno da se pravda na mrežama!

Autor:

Zabava

25.10.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka se osvrnula i na svoj stil i to koliko se danas razlikuje u odnosu na njene početke u karijeri.

SEKA ALEKSIĆ BESNA! Osudili je što nije umerena sa hranom, pa morala hitno da se pravda na mrežama!

Foto: ST/Dragan Kadić

Revija Bate Spasojevića

Pevačica Seka Aleksić nastavila je da se pravda preko društvenih mreža zbog toga što joj ljudi zameraju što ne vodi računa o ishrani. Ona tvrdi da svako treba da gleda svoja posla, pa tako želi da svi i nju ostave na miru. 

- Realno gledano, pasulj nije testo, tako da što bismo branili nekom da to jede. Pustite bre nutricioniste, kakvi nutricionisti, ja sam nutricionista sama sebi, ja kad sama sebi kažem ne jedi, ja smršam, kad kažem jedi, ja se ugojim i to je to. Kakav nutricionista, ja ne podnosim torturu, meni kad neko kaže 150 grama, 30 grama, nemoj vodu, uzmi sad vodu, ma bre pustite me da živim - rekla je ona.

Foto: Facebook printscreen/Muzika Sa Balkana

Seka Aleksić

 

Seka se osvrnula i na svoj stil i to koliko se danas razlikuje u odnosu na njene početke u karijeri. 

Foto: tiktok.com/seka_aleksic

Seka Aleksić

 

- U principu to su neki počeci kada sam se sama oblačila, ali tada je to bio treš i kič, a sada je taj kič i treš došao do svetskih brendova tako da ni to nema pravila, ali ja možda izgledam najlošije kada se ugojim svakako, ali najviše u svetlijim bojama. Ja sam sebe naučila da volim tamnu garderobu i mislim da mi to najlepše stoji i ja se najbolje osećam i imam najveće samopouzdanje kada nosim tamne stvari. Ja sam to otkrila pre dve godine i ne menjam, vidite da sam ja non stop u crnom, boju ćete retko videti - počela je Seka sa pričom, pa priznala šta njen suprug Veljko misli o stajlinzima koje ona nosi:

- Njemu se sve dopada, on je jako srećan i zadovoljan i njemu je to sve super.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading