PAĐA MIJATOVIĆ OTPUSTIO ILIEVA, PA ZAGRMEO: Radimo sve što smo obećali

Autor:

Sport

25.10.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka o razlazu s Ivicom doneta jednoglasno.

PAĐA MIJATOVIĆ OTPUSTIO ILIEVA, PA ZAGRMEO: Radimo sve što smo obećali

Foto: Starsport

Ivica Iliev nije više sportski direktor Partizana. Bilo je jasno da će on biti prekobrojan zbog najava da će u radnoj grupi Danko Lazović i Predrag Mijatović voditi sportski sektor, a sada je to izvesno. Novo rukovodstvo FK Partizan donelo je odluku da raskine saradnju, a to je potvrdio i Mijat.

Republika

Foto: Starsport

Iliev smenjen, a došao pre mesec dana

- Ivica Iliev nije od danas sportski direktor Partizana. Odluka je doneta jednoglasno na vanrednoj sednici našeg odbora, a na inicijativu sportskog sektora, odnosno mene i Danka Lazovića. Ivica je prihvatio odluku korektno i profesionan kako se od njega i očekuje. Radimo sve što smo obećali, idemo napred, sve isključivo u funkciji naš velikog kluba Partizan - rekao je Mijatović.

Podsetimo, Ilievu je pri povratku, za vreme prethodne uprave pre samo mesec dana, ponuđeno da ostane u klubu, ali da pristane da mu se plata prepolovi, što je on i prihvatio. Međutim, uz uslov da mu se sva razlika isplati ako Partizan sezonu završi na drugom mestu. Predlog je odbijen jer nova uprava smatra da niko u Humskoj ne bi smeo da se zadovoljava, a kamoli nagrađuje za drugu poziciju.


Odluka o raskidu saradnje sa sportskim direktorom Ilievom jasno pokazuje da novo rukovodstvo FK Partizan želi da uspostavi novi pravac u klubu. S Rasimom Ljajićem na čelu očigledno je da se teži visokim ciljevima i ambicijama, te da se očekuje više od drugog mesta na tabeli. Iako je Iliev bio deo klupske istorije i vraćao se u klub s određenim očekivanjima, ova odluka jasno pokazuje da se stvari menjaju u Partizanu i da će novi pravac kluba biti usmeren ka postizanju vrhunskih rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading