EVROPSKE RANE SE LEČE NA SEVERU SRBIJE: Šampion stiže u Suboticu - evo gde možete pratiti duel Spartaka i Zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.10.2024

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo više od samog protivnika, navijače crveno-belih brine u kom sastavu će crveno-beli danas zaigrati.

EVROPSKE RANE SE LEČE NA SEVERU SRBIJE: Šampion stiže u Suboticu - evo gde možete pratiti duel Spartaka i Zvezde!

Foto: FK Crvena zvezda

Svega četiri dana su protekla od ubedljivog poraza od Monaka rezultatom 1:5 u trećoj takmičarskoj rundi UEFA Lige šampiona, čime je sedmostruki uzastopni šampion Srbije ostao na koti od nula osvojenih bodova u elitnom rangu evropskog klupskog fudbala, a pulene trenera Vladana Milojevića očekuje novo prvenstveno iskušenje.

Uoči gostovanja u Subotici ekipa Spartaka, fudbaleri Crvene zvezde se pored nezadovoljstva ostvarenim u Ligi šampiona, suočavaju i sa velikim kadrovskim problemima s obzirom na broj povređenih fudbalera na koje stručni štab neće moći da računa u kraćem, ili dužem vremenskom razdoblju.

Fudbaleri Spartaka u predstojeći duel ulaze sa serijom od četiri meča u kojima su osvojili svega jedan bod (OFK Beograd 1:1) i s obzirom da se nalaze na pretposlednjoj 15. poziciji na tabeli, jasno je da će morati da barem pokušaju, da u duelu sa šampionom stignu do povoljnog rezultata, a za "subotičke golubove" bi to svakako i bod bio.

 

 

Duel između Spartaka i Crvene zvezde počinje u 18 časova, a svi oni koji se ne nađu na tribinama Gradskog stadiona u Subotici, imaće priliku da meč prate u direktnom prenosu na kanalu TV Arena sport Premium 1.

Treba podsetiti da su crveno-beli zabeležili trijumf u svih 16 poslednjih prvenstvenih mečeva dve ekipe. Poslednji put kada se duel subotičke i beogradske ekipe nije završio pobedom aktuelnog šampiona, dogodio se pre tačno osam godina. Tog 22. oktobra 2016. godine utakmica se završila podelom bodova, rezultatom 1:1.

Očekuje se da će ova utakmica privući pažnju ljubitelja fudbala širom Srbije, s obzirom na trenutnu situaciju i značaj ovog susreta za obe ekipe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading