OPŠTI HAOS: Navijači su spašavali živu glavu - ovakvo divljanje huligana se ne pamti! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.10.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene koje nismo u prilici često da vidimo bile su deo danskog fudbalskog derbija.

OPŠTI HAOS: Navijači su spašavali živu glavu - ovakvo divljanje huligana se ne pamti! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥

Veliki derbi danskog fudbala imao je svoju neslavnu uvertiru.

Derbi Danske između Brondbija i Kopenhagena bio je obeležen izuzetno uznemirujućim događajima na tribinama. Pre početka meča, deo huligana je probio ogradu i utrčao na teren, stvarajući opšti haos. Navijači sa fantomkama su krenuli u juriš ka protivničkoj tribini, dok su ostali gledaoci trčali kako bi se zaštitili. Slike ovog nemilog događaja su obišle Evropu ovog vikenda.

Pored probijanja ograde, zapaljene baklje su letele sa tribine na tribinu, dodatno uznemiravajući situaciju. Čitav stadion je bio svedok opšteg haosa, a situacija je delovala izuzetno uznemirujuće.

 

 

Kada se situacija naposletku smirila, trebalo je da igrači uđu na teren kako bi meč počeo. Međutim, novi problem je nastao kada su navijači "zapalili" stadion prevelikom količinom pirotehnike, što je dovelo do dodatnog odlaganja meča. Tek kada su se sve strasti smirile, sudija je označio početak susreta. Sam meč je, inače, završen bez pogodaka, rezultatom 0:0.

Ovi događaji su sigurno ostavili trajan utisak na sve prisutne, a nadamo se da će se slični incidenti ubuduće izbeći na sportskim događajima.

Kao što je već napomenuto, veliki derbi je okončan bez golova rezultatom 0:0. Ovim bodom Kopenhagen je zadržao lidersku poziciju sa 25 osvojenih bodova, ali sastav iz prestonice ima meč više u odnosu na Midtjiland i Arhus koji bi eventualnim trijumfima u 13. kolu danske Superlige mogli da preuzmu čelnu poziciju.

Sa druge strane ekipa Brondbija trenutno sa skorom od pet pobeda, četiri remija i isto toliko poraza i u ukupno 19 osvojenih bodova zauzima šestu poziciju na tabeli i predstoji im grčevita borba za plasman u plej-of danskog fudbalskog takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading