ZAŠTO SE (K)VAR NIJE OGLASIO? Ekspert za suđenje nema dilemu - Čukarički je oštećen u Humskoj! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.10.2024

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spornu situaciju procenite sami.

ZAŠTO SE (K)VAR NIJE OGLASIO? Ekspert za suđenje nema dilemu - Čukarički je oštećen u Humskoj! (VIDEO)

Foto: Starsport

Raka Đurović

Novi početak Partizana bio je uspešan. Crno-beli su pred preko 17.000 navijača koliko se okupilo na tribinama stadiona u Humskoj uspeli da stignu do bodova koji će mnogo značiti u nastavku sezone.

Međutim, nije sve teklo onako kako su crno-beli očekivali. Tokom većeg dela prvog poluvremena gosti su bili bolji rival na terenu što im je donelo i rezultatsku prednost, a u listu strelaca se upisao mladi Mihajlo Cvetković u 24. minutu. Isti igrač je mogao u finišu prvog dela igre da postane i junak kluba sa Banovog brda, ali je njegov udarac zaustavila stativa.

Nastavak meča donosi potpuno drugačiju sliku na terenu. Partizan je preuzeo inicijativu. Atakovali su crno-beli ka golu i takva igra im je urodila plodom u 54. minutu. Đorđe Jovanović je oboren u šesnaestercu i dileme nije bilo, jedanaesterac. Siguran izvođač bio je ko drugi do Birbas Natho.

Samo 11 minuta kasnije Filipović se vinuo kroz vazduh i glavom doneo prednost crno-belima, da bi "tačku na i" stavio Kalulu golom u poslednjem minutu meča.

Međutim, nakon meča iz redova Čukaričkog su bili besni na glavnog sudiju Milana ilića, a povod je detalj koji se dogodio pri rezultatu 1:1 u šesnaestercu domaćina. Naime, Kalulu je u kaznenom prostoru nagazio Uroša Miladinovića koji je pao na travu, a glavni delilac pravde je samo odmahnuo rukom.

 

 

Povodom navedenog događaja javnosti se putem društvene mreže "X" obratio i ekspert za suđenje Raka Đurović koji je istakao:

- Prekršaj za kazneni udarac za Čukarički, nagazio ga je igrač Partizana. Nehotice ili ne, nema veze, bitno je samo za disciplinsku meru. Zašto se (K)VAR nije oglasio ostaje misterija, kao i mnogo puta do sada.

 

 

Đurović je takođe istakao da je sudija Ilić pravilno presudio prilikom sporne situacije u kaznenom prostoru Čukaričkog kada je pravilno dosudio jdanaesterac za fudbalere Partizana.

Nakon derbija u Humskoj Fudbalski klub Čukarički je izdao i saopštenje u kojem stoji:

- Trebalo je to da bude derbi kola, utakmica posle koje će se pričati o sjajnoj atmosferi, punim tribinama, lepim potezima, golovima. I da posle te utakmice svi budu zadovoljni, i pobednik i poraženi. Umesto toga, viđen je skandal na stadionu u Humskoj ulici, posle kojeg bride obrazi srpskom fudbalu. Partizan je pobedio posle preokreta, ali je meč rešen pri vođstvu našeg tima od 1:0. I to između dva poluvremena, i na tome "čestitamo“ gospodi u odelima iz centralne lože stadiona u Humskoj ulici. Ako je to Partizan kakav želite da stvorite, na dobrom ste putu.

Ostaje da se vidi kakav će biti epilog svega viđenog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading