KRALJ JE OSTAO BEZ KRUNE: Barsa ponizila Real - poker Katalonaca! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.10.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi koji to ovoga puta nije bio.

KRALJ JE OSTAO BEZ KRUNE: Barsa ponizila Real - poker Katalonaca! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Barselona

Ne tako davno u srpskom Večitom derbiju Crvena zvezda je na stadionu u Humskoj deklasirala ekipu Partizana rezultatom 4:0, a identično ostvarenje zabeležili su fudbaleri Barselone na gostovanju u Madridu u El Klasiku.

Tokom prvog poluvremena pogodaka nije bilo, a onda je na scenu stupio Robert Levandovski koji je golovima u 54. i 56. minutu najavio potpuni krah Real Madrida, a tačku na neverovatan trijumf Barselone stavili su Lamin Jamal u 77. minutu, dok "poker" stavio Rafinja šest minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Jedan od tragičara ovog meča svakako je i Kilijan Mbape koji definitivno nije imao svoje veče. Čak sedam puta su ga defanzivci Barselone hvatali u ofsajd zamke, a i ono malo šansi u kojima se našao, nije uspeo da realizuje.

Mora se istaći da jeste uspeo jednom da zatrese mrežu Inaki Pene, ali je pogodak poništen, zbog čega drugog, nego nedozvoljene pozicije.

Nakon ovog trijumfa, Barselona se popela na prvo mesto tabele La Lige sa 30 bodova, dok je Real Madrid na drugom mestu sa 24 boda. Ovo je još jedan uspeh za katalonski klub, koji dominira u domaćem prvenstvu.

Ono što se mora istaći, jeste činjenica da će Katalonci u sredu 6. novembra gostovati u srpskoj prestonici gde će odmeriti snagu sa Crvenom zvezdom u okviru četvrte takmičarske runde Lige šampiona. Biće to lepa prilika da ljubitelji fudbala uživo vide ekipu koja je u svoja dva poslednja meča dala po četiri gola minhenskom Bajernu i madridskom Realu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading