PONIZILI SU "ORLOVE": Šokantne kvote na meč između Srbije i Litvanije

Autor:

Sport

05.09.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kladionice preko noći promenile prognozu.

PONIZILI SU "ORLOVE": Šokantne kvote na meč između Srbije i Litvanije

Foto: FIBA

Reprezentativci Srbije

Košarkaši Srbije igraće protiv Litvanije za plasman u polufinale Mundobasketa, a preko noći  su "orlovi" izgubili status favorita. Naime, izabranicima Svetislava Pešića davane su veće šanse da mogu da slava protiv baltičke selekcije, a onda su bukmejkeri ponizili naš tim i dali ulogu favorita Litvancima.

Naime, kvota na trijumf Srbije bila je od 1,85 do 1,90 na svim kladionicama, dok je na LItvance bila 1.95. Međutim, sad pred sam meč situacija se okrenula. Tako je sada kvota na pobedu Litvanaca od 1,80 do 1,85, a na nas oko 1,95. Dakle, bukmekjeri i dalje veruju da će nijanse odlučivati pobednika i da će biti neizvesno do samog kraja, ali su sada više uvereni da će naš tim ostati bez plasmana u polufinale.

Zato je na Karijevim momcima samo jedno - da pobede u inat svima! Da tako prođu u polufinale i da ujedno slave za Borišu Simanića koji je za Srbiju dao bubreg, i to bukvalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading