ČOVEK KOJI PROVOCIRA, PRETI I PRKOSI PRIRUČNIKU ZA VOZAČE! Ne smiruje se "rat" saopštenjima u Grčkoj!

Autor:

Sport

17.04.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je on u glavnoj ulozi.

ČOVEK KOJI PROVOCIRA, PRETI I PRKOSI PRIRUČNIKU ZA VOZAČE! Ne smiruje se "rat" saopštenjima u Grčkoj!

Foto: Gazzeta.gr

Svi pričaju o nehumanim odnosima na relaciji beogradskih večitih, ali ono što se događa u Grčkoj se i te kako može meriti sa tim, čak šta više, radi se o mnogo žustrijem "ratu".

Nakon pobede Panatinaikosa nad Olimpijakosom prošlog vikenda, kontroverzni vlasnik "zelenih" Dimitris Janakopulos odlučio je da putem svog Instagram profila isproziva trenera crveno-belih Jorgosa Barcokasa.

- Pružili smo ti 10 prilika da se prilagodiš najboljem u sportu, ali više voliš teatralnost. Ponovo ćemo te poslati na parking, napisao je Janakopulos.

A iz Pireja nisu hteli više da ćute pa je usledio oštar odgovor.

Republika

Foto: Starsport

Jorgos Barcokas

- Čuvenog sobara, onaj koji voli da psuje svoj tim, svoje igrače i pristalice, koji voli da preti sudijama (grčkim i stranim), sportistima (aktivnim i penzionisanim). Čovek koji donji veš ostavlja na klupama pored plaže, koji priželjkuje smrt, koji svoje sugrađane dovodi u opasnost prkoseći priručniku za vozače, koji svakog dana preti svima, da prestane da dalje provocira i podstiče na nasilje . Smatramo da će država iskoristiti novi zakon o sportu koji je kreiran za ovakvo ponašanje i konačno stati na kraj, umesto što mu daju najbolju dvoranu u zemlji (OAKA), stvara uslove nelojalne konkurencije ili da modifikuju zakone kako bi to prilagodili.

Janakopulos im nije ostao dužan ni na tome.

- Razumemo vašu paniku, ali... Panatinaikos i pristalice tima nastaviće da preduzimaju poteze protiv nasilja zajedno sa društvom i vladom. Barcokizmu nema mesta u grčkoj košarci 2024. Svi vide, svi razumeju, stoji u poslednjem saopštenju Atinjana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading