NA JEDNOM MESTU SVI ODGOVORI O BEZBEDNOJ VOŽNJI MOTOCIKLA: Evo kako je izgledalo na SMART MOTO SAFETY EXPO 2024 (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.04.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saveti o moto treningu i bezbednoj vožnji, saveti o stunt sportu, novi modeli motocikala, saveti o servisu...sve to, na jednom mestu!

NA JEDNOM MESTU SVI ODGOVORI O BEZBEDNOJ VOŽNJI MOTOCIKLA: Evo kako je izgledalo na SMART MOTO SAFETY EXPO 2024 (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Zvuči neverovatno kad čujemo, ali tako je! Na jednom mestu čekali su svi odgovori o bezbednom ulasku u moto svet i bezbednoj vožnji motocikala.

Sajam bezbednosti motociklista u regionu SMART MOTO SAFETY EXPO, u organizaciji GRAWE Srbija i Asocijacija za Bezbednost Motociklista, uz podršku BMW Motorrad Srbija, Moto Land Srbija, MONSTER SRBIJA i BMW MK SRBIJA održan je 13. aprila, a u videu ispod možete pogledati kako je sve izgledalo.

Mada je manifestacija održana prvi put, interesovanje je bilo veliko, a organizatori poručuju da će ovo postati tradicija.

Posetioci, bilo da su početnici ili iskusni vozači, imali su priliku da lično razgovaraju s vrhunskim profesionalcima iz različitih moto-oblasti i to na 10 bina, gde su, između ostalih, bili i pripadnici moto-jedinice Saobraćajne policije. Sve je bilo besplatno, od parkinga isključivo za motocikle do pića i hrane. Specijalni gosti bili su stunt-vozač Rade Mihajlov i moderator dr Vladimir Jevtić iz Asocijacije za bezbednost motociklista (ABM).

- Ovo je oblast u kojoj svaka improvizacija, nažalost, može da košta života i zdravlja. Za samo pet godina u Srbiji je stradalo više od 500 moticiklista i oko 10.000 je povređeno. Rizik da motociklista strada je i do 40 puta veći u odnosu na vozače automobila, dok oko 23 odsto ukupno povređenih u saobraćajnim nezgodama otpada na one koji su bili na motoru. Motocikl ne prašta greške. Naprotiv, svaka greška na motociklu skupo košta - ispričao je Jevtić za Republiku.

Sa vrhunskim profesionalcima iz različitih moto oblasti svim posetiocima bio je omogućen razgovor, te su mogli dobiti odgovore na sva pitanja o motociklima i motociklizmu.

Sajam je ponudio različite vrste treninga, kao i edukacija, a sve to organizovano je na 10 stejdževa.

Stage 1. POLICIJSKI MOTO TRENING - Instruktorski tim Uprave Saobraćajne policije organizovaće moto poligon na kom ćeš moći da oprobaš svoje veštine u bezbednim uslovima

Stage 2. ONLINE SMART MOTO TRENING - ABM, dr Vladimir Jevtić - Saveti o moto treningu i bezbednoj vožnji

Stage 3. STUNT STAGE - Rade Mihajlov - STUNT SHOW, saveti o stunt sportu i pripremi motocikla

Stage 4. BEZBEDAN MOTOCIKL I SERVIS - DELTA MOTORS, omogućili smo ti da vidiš i probaš nove modele BMW motocikala i dobiješ savete o servisu

Stage 5. MONSTER TEAM SRBIJA - besplatna energetska pića

Stage 6. ADVENTURE STAGE - BMW MK SRBIJA - Saveti za moto putovanja.

Stage 7. ZAŠTITNA MOTO OPREMA I MOTO STAZA STAGE - MOTOLAND TIM - sve o bezbednom izboru zaštitne opreme

Stage 8. OFF ROAD STAGE- Sve o bezbednom ulasku u svet off road vožnje

Stage 9. GRAWE MOTO KASKO OSIGURANJE

Stage 10. CRVENI KRST - Šta u slučaju moto nezgode - praktična pokazna vežba SMART MOTO SAFETY EXPO

Ako vas zanimaju dodatne informacije možete proveriti na sajtu www.smartmototrening.com i www.abm.rs

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading