NESVAKIDAŠNJI GEST NIKOLE JOKIĆA: Nakon postavljenog pitanja, prekinuo je konferenciju za medije! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver utabanim stazama uspeha korača ka novom šampionskom prstenu.

NESVAKIDAŠNJI GEST NIKOLE JOKIĆA: Nakon postavljenog pitanja, prekinuo je konferenciju za medije! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse nakon dramatične završnice rezultatom 101:99 u okviru drugog meča plej-ofa NBA lige. Tim iz Kolorada je poveo sa 2:0 u seriji koja se sada seli u Los Anđeles.

Srpski centar, Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl uz učinak od 27 poena, 20 skokova i 19 asistencija.

Nakon novog fantastičnog ostvarenja, Nikola Jokić se posebno osvrnuo na koš Džamala Mareja, koji je u poslednjoj sekundi meča:

- Bilo mu je potrebno malo vremena da se zagreje. Pogodio je takav šut hiljadu puta. Verujemo u njega, čak i kada mu ne ide. Odbrana u poslednjoj četvrtini, zapravo u celom drugom poluvremenu je bila neverovatna. Timski smo igrali neverovatno. Publika je bila uz nas i kada smo gubili sa 20 razlike, tako da ljudi hvala vam, lepo je igrati pred ovakvim navijačima.

Nešto kasnije popularni "Džoker" je i na konferenciji za medije podrobnije izneo svoje viđenje navedenog meča, a zatim je doživeo nešto što svakako nije očekivao. Dobio je pitanje na maternjem srpskom jeziku, što ga je oduševilo i sa velikim zadovoljstom je uz "Hej, čao", odgovorio svom sugrađaninu na pitanje.

 

 

Inače o samom poslednjem napadu, najbolji svetski košarkaš je izjavio:

- Imali smo 13 sekundi da damo koš, stavili su Lebrona na Mareja, a Dejvisa na mene da bi brzo mogli da rotiraju. Zato smo mi postavili Kaldvel-Poupa, da ne bi mogli da rotiraju, ali nismo uspelii. Ostao je Dejvis na Mareju, a opet je pogodio. Znamo za šta je sposoban Marej, voleli bismo da pogodi svaki. Pogodio je najteži, a promašio lakše. Svi smo znali da će Marej šutirati u tih poslednjih sekundi, samo verujemo jedni u druge.

Naredna, treća utakmica između LA Lejkersa i Denvera igra se u noći četvrtka i petka u 4.00 ujutro po srpskom vremenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading