JOKIĆEV BRAT PESNICOM UDARA NAVIJAČA! Haos u Denveru - nemile scene na tribinama! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzija na tribinama dostigla je vrhunac...

JOKIĆEV BRAT PESNICOM UDARA NAVIJAČA! Haos u Denveru - nemile scene na tribinama! (VIDEO)

Foto: Tiktok.com/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse nakon dramatične završnice rezultatom 101:99 u okviru drugog meča plej-ofa NBA lige. Tim iz Kolorada je poveo sa 2:0 u seriji koja se sada seli u Los Anđeles.

Srpski centar, Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl uz učinak od 27 poena, 20 skokova i 19 asistencija.

Uzbudljivo je bilo na parketu, ali ništa manje tenzija bilo je i na tribinama, gde je u epicentru zbivanja bio Strahinja, stariji brat srpskog košarkaša.

Kako se može videti na snimlu koji kruži društvenim mrežama, tokom meča je došlo do rasprave Strahinje Jokića sa jednim od navijača, nakon čega je Nikolin brat ustao sa svog mesta, prišao neidentifikovanom navijaču i udario ga pesnicom u glavu.

 

 

Uvidevši da je "vrag odneo šalu", ubrzo se pojavio i drugi Nikolin brat koji je smirivao situaciju.

Treba napomenuti da su meču između Denvera i LA Lejkersa prisustvovali i Nikolina supruga Natalija, kao i ćerka Ognjena.

Kada je reč o nastavku plej-of serije, naredna, treća utakmica između LA Lejkersa i Denvera igra se u noći četvrtka i petka u 4.00 ujutro po srpskom vremenu.

Inače vidno raspoloženi Nikola Jokić je nakon trijumfa nad ekipom iz Los Anđelesa, svojom izjavom prosto zapalio halu:

- Bilo mu je potrebno malo vremena da se zagreje. Pogodio je takav šut hiljadu puta. Verujemo u njega, čak i kada mu ne ide. Odbrana u poslednjoj četvrtini, zapravo u celom drugom poluvremenu je bila neverovatna. Timski smo igrali neverovatno. Publika je bila uz nas i kada smo gubili sa 20 razlike, tako da ljudi hvala vam, lepo je igrati pred ovakvim navijačima - a zatim se obratio direktono i pristalicama:

- Naši navijači, neverovatno, neverovatno, neverovatno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Tankred

25.04.2024 01:04

Sta rade te kabadahije u Americi? Zasto se tom coveku tolerise takvo ponasanje? Sto ih ne proteraju natrag u Srbiju? Proklete seljacine bez pedigrea i slifa.