AMERI NE BI IMALI ŠANSE PROTIV NAS: Košarkaška reprezentacija bi nam bila MOĆNA

Autor:

Sport

24.04.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve as do asa, imena od kojih zastaje dah.

AMERI NE BI IMALI ŠANSE PROTIV NAS: Košarkaška reprezentacija bi nam bila MOĆNA

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Luka Dončić

Slovenački košarkaš Goran Dragić izneo je zanimljive tvrdnje o potencijalnoj reprezentaciji bivše Jugoslavije u popularnom podkastu kod Judonisa Haslema i Majka Milera. Dragić je istakao da bi Jugoslavija, da i dalje postoji, danas imala izuzetno jak tim koji bi mogao ozbiljno da parira strašnom timu Sjedinjenih Američkih Država.

Dragić je naglasio da bi reprezentacija Jugoslavije bila impresivna, ističući velika imena poput Dražena Petrovića, Tonija Kukoča, Dina Rađe i Vlade Divca. Takođe, istakao je da bi čak i danas, da je Jugoslavija ostala jedna država, imali izuzetno talentovan tim sa igračima poput Luke Dončića, Nikole Jokića, Nikole Vučevića i Bojana Bogdanovića.

Republika

Foto: Starsport

Goran Dragić

- Možemo da igramo sa vama momci. To bi bilo je*eno sjajno gledati - rekao je kroz osmeh Dragić.

Goran Dragić je izneo zanimljive spekulacije o potencijalnoj moći reprezentacije Jugoslavije u današnjem vremenu, ostavljajući prostora za razmišljanje o tome šta bi bilo da se istorijski događaji nisu odigrali na isti način. Zato je, usput, Amerikancima održao skraćeni čas istorije da bi im objasnio šta se to desilo na Balkanu i zašto ta potencijalno moćna reprezentacija ne postoji.

- Nekadašnja država bila je Jugoslavija. Imate šest zemalja koje su je činile - Slovenija, Hrvatska, Bosna, Srbija, Crna Gora i Makedonija. Rat je počeo 1991. godine i mi smo se nakon toga razdvojili. Ako se vratimo u ono vreme, zamislite reprezentaciju - Držažen Petrović, Kukoč, Dino Rađa, Vlade Divac. Čak i sada, da smo ostali ista država, imali biste Luku, Jokića, Vučevića, Bogdanovića - rekao je Dragić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading