"SEVAJU GROMOVI" U HUMSKOJ! Partrizan u jednom danu završio TRI POJAČANJA! Dolazi još jedna nekadašnja NBA zvezda!

Autor:

Sport

20.06.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ne nameravaju da stanu.

"SEVAJU GROMOVI" U HUMSKOJ! Partrizan u jednom danu završio TRI POJAČANJA! Dolazi još jedna nekadašnja NBA zvezda!

Foto: www.profimedia.rs

Navijači Partizana su u delirijumu nakon najnovijih vesti o transferima. Nakon potpisa Ife Lundberga i skoro potvrđenog dolaska Frenka Ntilikine, stigla je još jedna senzacionalna informacija!

Bivši NBA as Sterling Braun dolazi u redove crno-belih. Braun je direktno stigao u najjaču ligu na svetu sa koledža kao 46. pik na draftu 2017. godine, a tokom karijere je igrao za Milvoki Bakse, Hjuston Roketse, Dalas Maverikse, razvojnu ekipu Toronto Raptorsa i Los Anđeles Lejkerse, pre nego što je prošle sezone debitovao u Evroligi kao član berlinske Albe.

Foto: www.profimedia.rs

Sterling Braun

Braun je za nemački tim odigrao 29 utakmica, pokazujući svoje veštine i talenat na terenu. Prosečno je beležio 11,2 poena, 3,3 skoka i 2,4 asistencije, čime je pokazao da može da bude ključni igrač u napadu, ali i da doprinese skokovima i asistencijama.

Pored dolaska Sterlinga Brauna, Partizan je tokom dana predstavio i Ifea Lundberga, kao novo pojačanje. Danac je potpisao ugovor sa crno-belima, što je samo dodatno podiglo uzbuđenje među navijačima. Njegovo iskustvo i veštine na terenu mogu biti od ključnog značaja za tim u predstojećoj sezoni.

Osim Lundberga, Frenk Ntilikina je takođe završio sve oko prelaska u Partizan, što je potvrdio na društvenim mrežama. Njegov status je samo dodatno "raspalio" grobare, koji jedva čekaju da vide ovog sjajnog asa u akciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading