MARKO MILJKOVIĆ PROGOVORIO O LUNINOJ TRUDNOĆI! EVO ŠTA JE OTKRIO, fanovi čekali samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poručio je svima samo jedno!

MARKO MILJKOVIĆ PROGOVORIO O LUNINOJ TRUDNOĆI! EVO ŠTA JE OTKRIO, fanovi čekali samo jedno! (FOTO)

Foto: TV PINK PRINTSCREEN, Tamara Pavisic

Pobednica druge sezone "Zadruge" i popularna jutjuberka Luna Đogani izazvala je nedavno lavinu komentara na društvenim mrežama nakon što se pojavila na jednoj proslavi u haljini koja je nagovestila moguću trudnoću. Luna, koja je u skladnom braku sa Markom Miljkovićem, već ima dve ćerke, Miu i Lanu, pa su mnogi odmah počeli da spekulišu da li je poznata influenserka u drugom stanju.

Foto: Instagram printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Sada se oglasio i njen suprug Marko Miljković, koji je želeo da stavi tačku na špekulacije, te je rekao da Luna ipak nije u drugom stanju.

- Moram da kažem da Luna nije trudna - kratko je prokomentarisao Miljković, prenosi portal Srbija Danas.

Pre Markovog oglašavanja, fotografija koja je objavljena na Luninom Instagram profilu brzo je privukla pažnju njenih pratilaca, a komentari poput "Luna trudna?", "Mislim da je ponovo trudna", "Lunči blista" i "Je l' ovo treća beba na putu?" samo su neki od brojnih spekulacija koje su se pojavile nakon što su korisnici društvenih mreža primetili stomačić na fotografiji.

Foto: Instagram printsceen

Luna Đogani na slici koja je napravila pometnju

 

Kako je Luna poznata po svom vitkom izgledu koji je održala čak i nakon porođaja, mnogi su ostali zbunjeni kada su primetili izvesne promene na njenoj figuri. 

Inače, u porodici Miljković nedavno se desio poseban dan jer njihova mezimica Mija slavi svoj treći rodjendan. Ponosni otac Marko Miljković prvi je javno čestitao svojoj mezimici putem društvene mreže Instagram, uz predivnu sliku Mije u crvenoj haljinici od tila sa rajfom na glavi. Na slici se vidi kako slavljenica sa osmehom na licu pozira, a Marko je uz sliku napisao emotivnu poruku: "Moja mala curica napunila 3 godine".

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading