ZVEZDA EMOTIVNO DOČEKALA NIKOLU KALINIĆA: Ovo će svakog deliju dirnuti (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo su crveno-beli čekali na ovo.

ZVEZDA EMOTIVNO DOČEKALA NIKOLU KALINIĆA: Ovo će svakog deliju dirnuti (VIDEO)

Foto: Starsport

Posle nedelja spekulacija, najave su konačno dobile svoj epilog - Nikola Kalinić je novi košarkaš Crvene zvezde. On će i zvanično biti treće pojačanje za novu sezonu, posle Plavšića i Kenana.

Ovaj potez označava Kalinićev treći angažman u Crvenoj zvezdi, nakon što je prethodno nosio njihov dres u periodu od 2014. do 2015. godine, kao i u sezoni 2021-2022. U oba navrata, Nikola je bio ključni igrač u osvajanju sva tri domaća trofeja sa crveno-belima, što dodatno pojačava njegovu vrednost za klub.

Ipak, ovaj povratak je za delije nešto mnogo veće od samog transfera. Mnogo puta ih je Nikola Kalinić kupio - počevši od onog slavljenja titule među navijačima na Kalemegdanu, pa izjava poput: "Nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu", ili "Ima nešto i u tome da si tu, među svojima". Sve to su crveno-beli spojili u jedan video i zvanično emotivnim videom poželeli dobrodošlicu krilnom košarkašu.

U prethodnoj sezoni, Kalinić je u dresu Barselone ostvario prosečan učinak od 7,3 poena, 3,8 skokova i 2,4 asistencije po meču. Kalinić je u prethodne dve sezone nosio dres Barselone, ali pre nego što se vratio u Crvenu zvezdu, imao je uspešne periode u Fenerbahčeu i Valensiji. Ovaj iskusni košarkaš ima bogato iskustvo igranja u vrhunskim evropskim klubovima, što ga čini značajnim pojačanjem za Zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading