RAZOČARAO U ZVEZDI, PA UNIŠTIO PARTIZAN! Sada opet PAKUJE kofere! Već su mu našli ZAMENU!

Autor:

Sport

23.06.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni plejmejker mora da potraži novi klub.

RAZOČARAO U ZVEZDI, PA UNIŠTIO PARTIZAN! Sada opet PAKUJE kofere! Već su mu našli ZAMENU!

Foto: www.profimedia.rs

Američko-portorikanski košarkaš Šabaz Nejpir došao je u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje pred početak prethodne sezone, ali ubrzo se ispostavilo da nije pronašao svoje mesto u timu.

Brzo je napustio Mali Kalemegdan, kao veliko razočaranje, pa se potom preselio u redove Olimpije iz Milana, ali ni tamo nije našao dugoročno rešenje. Ostalo je upamćeno samo da je bio strelac koša odluke u duelu sa Partizanom, koji je presudio crno-belima (83:85).

Prema izveštajima italijanskih medija, Nejpir je obavio razgovore sa čelnicima popularnih "manekena", međutim, nije uspeo da pronađe zajednički jezik sa upravom kluba, te je sada slobodan u izboru nove sredine.

 

 

Ove sezone, Nejpir je odigrao 16 mečeva u Evroligi za Armani, gde je prosečno beležio 11 poena uz četiri asistencije. Ovo su brojke koje ukazuju na njegovu sposobnost da doprinese ekipi, ali takođe nagoveštavaju da će morati da pronađe novi klub gde će moći da pokaže svoj pun potencijal.

Šabaz Nejpir je u Evropu došao sa zavidnim NBA iskustvom, nastupajući za timove poput Majami Hita, Orlando Medžikse, Portland Trejlblejzerse, Bruklin Netse, Minesotu Timbervulvse, Vašington Vizardse, dok je na Starom kontinentu igrao u Zenitu, Kapitanesu, kao i dva puta za Olimpiju Milano i Crvenu zvezdu.

Ističe se da bi Leandro Bolmaro mogao da zameni Nejpira u Olimpiji, nakon uspešne sezone u minhenskom Bajernu. Bivši igrač Barselone bi tako imao priliku da pokaže svoje veštine u novom okruženju, dok Nejpiru ostaje da pronađe sredinu koja će mu omogućiti da se istakne na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading