SELEKTOR ŠOKIRAO SVE NAVIJAČE! Ljubimac delija IZOSTAVLJEN sa spiska!

Autor:

Sport

23.06.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana odluka Kazisa Maksvitisa.

SELEKTOR ŠOKIRAO SVE NAVIJAČE! Ljubimac delija IZOSTAVLJEN sa spiska!

Foto: Starsport

Selektor Litvanije Kazis Maksvitis objavio je spisak košarkaša koji će se boriti za plasman na Olimpijske igre, ali odluka da se izostavi Rokas Giedraitis izazvala je iznenađenje.

Iako je Giedraitis bio ključni igrač u osvajanju triple krune sa Crvenom zvezdom u protekloj sezoni (AdmiralBet ABA liga, Superliga Srbije, Kup "Radivoja Koraća"), Maksvitis je odlučio da se osloni na druge igrače.

Poznati košarkaški insajder Donatas Urbonas otkrio je spisak košarkaša putem svog X naloga, unoseći dodatnu napetost uoči kvalifikacionog turnira. Na spisku su se našla poznata imena poput Rokasa Jokubaitisa, Lukasa Lekavičijusa, Mariusa Grigonisa i drugih, a očekuje se da će ovi igrači preuzeti odgovornost u odsustvu Giedraitisa.

 

 

Litvanija će započeti svoj put ka Olimpijskim igrama utakmicom protiv Meksika 3. jula, a nalazi se u grupi sa još jednim jakim protivnikom - Obalom Slonovače. Očekuje se da će ovi mladi igrači morati da pokažu svoje kvalitete i izbore se sa jakom konkurencijom kako bi ostvarili cilj plasmana na najveći sportski planetarni događaj u Parizu.

Foto: Starsport

Rokas Giedraitis u prodoru s loptom

Izostanak Rokasa Gedraitisa sa spiska Litvanije za kvalifikacioni turnir definitivno je iznenadio mnoge ljubitelje košarke, naročito navijače Crvene zvezde. Litvanija će se suočiti sa izazovima protiv jakih protivnika, ali uz podršku navijača i angažovanje igrača, mogućnost plasmana na Olimpijske igre svakako ostaje realna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading