PROLAZE KROZ PAKAO, BOGI! Dame RAZOČARANE zbog njegove OBJAVE! Ekspresno OBRISAO repliku iz ČUVENOG FILMA!

Autor:

Sport

24.06.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdanović izazvao brojne reakcije.

PROLAZE KROZ PAKAO, BOGI! Dame RAZOČARANE zbog njegove OBJAVE! Ekspresno OBRISAO repliku iz ČUVENOG FILMA!

Foto: Printscreen/Twitter

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović dospeo je u žižu domaće javnosti nakon jedne objave na društvenim mrežama, a koja je izazvala brojne i podeljene reakcije. Naročito kod pripadnica lepšeg pola.

Što se više približavaju Olimpijske igre, tako su naši košarkaši u fokusu medija. Bogdan, koji inače slovi za velikog zavodnika, takođe i ponajboljeg igrača reprezentacije, na društvenim mrežama je objavio isečak iz filma "Mi nismo anđeli". Sekvenca koju izgovara poznati glumac Nikola Kojo, a kojom se Bogdan u ovom slučaju poslužio i poistovetio, jasno asocira na njegovu strast prema ženama.

- Bože, još samo nekoliko hiljada njih i smiriću se majke mi. Sada nisam spreman, veruj - glasi čuvena replika.

Međutim, Bogdanović se brzo predomislio i obrisao objavu, ali to nije promaklo njegovim vernim fanovima.

 

 

Za kapitena Srbije vezivale su se brojne poznate devojke. Ono što im je zajedničko jeste da su sve - lepotice! Prva velika Bogdanova ljubav je manekenka Anja Škuletić. U vezi su bili više od godinu danam, da bi Bogdanović potom zaveo i glumicu Jovanu Stojiljković. On je navodno bio u vezi i sa ćerkom Predraga Danilovića, teniserkom Oglom Danilović, a par se zabavljao u razdoblju između 2018. i 2020. godine. Donedavno je bio u vezi i sa zanosnom američkom menekenkom Bitani Netom, koja je svojevremeno bila mis Nju Džersija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading