JOVIĆ OTKRIO HOĆE LI IGRATI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA, PA PORUČIO: Srbija će dobiti Dansku!

Autor:

Sport

24.06.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su se okupili.

JOVIĆ OTKRIO HOĆE LI IGRATI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA, PA PORUČIO: Srbija će dobiti Dansku!

Foto: Starsport

Košarkaški reprezentativci Srbije su se danas od 18 časova zvanično okupili kako bi otpočeli pripreme za Olimpijske igre. Iako su se svi, osim Vladimira Lučića kog će zameniti Aleksa Radanov, odazvali pozivu selektora Pešića, jedan koji je bio prisutan a ne zna se hoće li igrati u Parizu bio je - Nikola Jović.

- Kako sam? Pa odlično. Oporavak napreduje. Zadovoljan sam. Otok je skorao pa spao, ali čekaćemo nekoliko dana, pa onda otići na snimanja i dobiti pravu sliku. Ne zna se. Ne mogu 100 odsto da tvrdim da ću igrati, ali ja stvarno verujem. Ako snimci kažu da je loše neću uspeti da se vratim na vreme. To je jednostavno jače od mene, ali nadam se da će sve biti dobro. Optimista sam - počeo je Jović za "Meridian sport".

Osvrnuo se na veliki uspeh u Manili, ali i na pojačani sastav pred Pariz.

Republika

Foto: Starsport

Jović u dresu reprezentacije

- Sve se promenilo. Igrali smo odličnu košarku. Nismo smeli da izgubimo. Postao sam korak bliži da naučim kako se pobeđuje generalno. U Majamiju su mi rekli da igram iskusnije. To mi je veoma važno. Dolaskom najboljeg igrača na svetu normalno da će se određene stvari promeniti. Promeniće se dosta toga, biće nam lakše. Siguran sam da ćemo biti još bolji - nastavio je igrač Majamija.

Novinare je zanimalo mišljenje o selektoru – legendarnom Svetislavu Pešiću.

- Sjajan trener! Nisam ja adekvatan da mnogo komentarišem njega i njegovu karijeru. Iz ličnog iskustva reč je o čoveku koji mnogo pomaže mladim igračima. To smo doživeli Nikola Đurišić i ja. Nadam se da ću ponovo biti deo tima - dodao je Jović i za kraj prognozirao rezultat ključnog meča Srbija - Danska na EVRO:

- "Orlovi" će pobediti sa 1:0, a smatram da će Mitrović gol dati glavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading