POSLE DVE GODINE, PONOVO U DRESU SRBIJE! Nikola Jokić spreman za Olimpijske igre

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

27.06.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš sveta nije zaboravio odakle je potekao.

POSLE DVE GODINE, PONOVO U DRESU SRBIJE! Nikola Jokić spreman za Olimpijske igre

Foto: Denver Nuggets/X

Jokić

Košarkaška reprezentacija Srbije započela je pripreme za Olimpijske igre okupljanjem u beogradskom hotelu "Crowne Plaza". Ovog puta, pored poznatih imena, tu su i neka nova lica, među kojima se ističu Vasa Micić i Aleksej Pokuševski, dok se posle jednogodišnje pauze u nacionalni tim vratio i Nikola Jokić, najbolji košarkaš na planeti. Interesantno je da je Jokić odabrao dres sa brojem 15, isti broj koji nosi i u Denver Nagetsima, gde je takođe nosilac tima.

Na fotografisanju pred početak priprema, igrači su pozirali u dresovima reprezentacije, a atmosfera je bila raznolika - od ozbiljnih lica do osmeha na licima Dušana Ristića i Alekse Avramovića. Ovo je bio važan korak u pripremama, koji je simbolizovao početak zajedničkog puta ka Olimpijskim igrama.

 

 


Nakon okupljanja u Beogradu, prvi deo priprema košarkaške reprezentacije Srbije biće održan u Staroj Pazovi. Ovo je važan period u kojem će igrači i stručni štab imati priliku da se posveti taktici, kondiciji i uigravanju tima pred izazovne mečeve koji ih očekuju.

U narednom periodu, očekuju nas i prve kontrolne utakmice koje će pružiti uvid u trenutnu formu reprezentacije. Očekivanja su visoka, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju uzbudljive nastupe na putu ka Olimpijskim igrama u Parizu.

Košarkaška reprezentacija Srbije ulazi u intenzivan period priprema, a zajedništvo, motivacija i upornost svakog igrača ključni su za ostvarivanje uspeha na Olimpijskim igrama. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se naši košarkaši predstaviti na najvećoj svetskoj sportskoj smotri.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading