"BOMBA" SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA U NBA! Jokić dobija BRUTALNO pojačanje!

Autor:

Sport

28.06.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi bi sa njim ponovo bili kandidati za šampionski prsten.

"BOMBA" SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA U NBA! Jokić dobija BRUTALNO pojačanje!

Foto: Tanjug/AP

Denver Nagetsi pokazali su interesovanje za Kleja Tompsona kao moguću zamenu za Kentavijusa Kaldvel-Poupa.

- Izvor iz lige je rekao da je Filadelfija zainteresovana za Tompsona. Ako Nagetsi izgube budućeg slobodnog agenta Kentavija Koldvel-Poupa, koji je odlučio da odbije svoju opciju da ostane njohov igra i izađe na tržište, izvor iz lige je rekao da je Denver naveo Tompsona kao moguću zamenu - prenosi Atletik.

Ovo interesovanje Nagetsa za Tompsona dolazi u trenutku kada se spekuliše o budućnosti Kentavijusa Kaldvel-Poupa u timu, što bi moglo dovesti do potencijalnih promena u sastavu tima koji je prošle sezone ostvario značajan uspeh.

 

 

Najbolji srpski košarkaš i prva zvezda Denvera, Nikola Jokić, bio je ključni igrač tima tokom prethodnih sezona. Sa svojim izuzetnim košarkaškim veštinama i vođstvom na terenu, "Džoker" je postao jedan od najcenjenijih igrača u NBA ligi. Njegova uloga u timu je nezamenjiva, a interesovanje Nagetsa za potencijalne zamene za Kaldvel-Poupa ukazuje na važnost odluka koje će tim doneti u narednom periodu.

Klej Tompson, dugogodišnji as Golden Stejt Voriorsa, predstavlja značajno pojačanje za bilo koji tim. Sa svojim impresivnim šuterskim veštinama i iskustvom u NBA, ovaj igrač bi mogao da donese dodatnu snagu i kvalitet Denver Nagetsima ukoliko dođe do transfera. Interesovanje tima iz Kolorada za Tompsona ukazuje na ambicije te franšize da zadrži visok nivo takmičarskog potencijala i da se takmiči za najviše pozicije u najjačoj ligi na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading