SPORTSKI DUH I DEČIJI OSMESI: Već 23 godine na Jahorini stasavaju novi košarkaški asovi!

Autor:

Sport

30.06.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamp traje već 23 godine.

SPORTSKI DUH I DEČIJI OSMESI: Već 23 godine na Jahorini stasavaju novi košarkaški asovi!

Foto: KK Partizan Banjaluka

Košarkaški kamp sa tradicijom dugom 23 godine  i ovog ljeta na Jahorini predstavlja polaznu tačku za neke buduće igračice i igrače. "Three point" je jedinstvena škola kroz koju su svojevremeno prošli i reprezentativci Srbije, Vanja Marinković i Ognjen Jaramaz okuplja preko 550 devojčica i dečaka ovog leta.

Foto: KK Partizan Banjaluka

Polaznici na okupu

U vedrom, sportskom duhu i uz iskrene dečije osmehe, kamp je zvanično otvoren u prisustvu nekadašnjeg reprezentativca Srbije i centra beogradskog Partizana, Đorđa Gagića.  

Foto: KK Partizan Banjaluka

Gagić

Simboličnim bacanjem lopte u vazduh, Gagić je označio početak rada za 148 polaznika prve smjene kampa. Prošle godine je, inače, na istoj manifestaciji bilo manje učesnika, što znači da kamp raste iz godine u godinu.

Foto: KK Partizan Banjaluka

Spremni za učenje

Pre Gagića, okupljenim polaznicima kampa i predstavnicima medija su se obratili gospodin Dejan Ljevnajić, direktor OC Jahorina, Ivan Ivković PR KK Partizan, te sponzori.

Foto: KK Partizan Banjaluka

Ljevnajić

- Kamp je podeljen u četiri smene, osiguravajući da svaki učesnik dobije pažnju i trening prilagođen njegovom nivou igre. Polaznici će uživati u vrhunskom smeštaju koji pruža sve potrebne sadržaje za ugodan i produktivan boravak. Uz to, Olimpijski centar Jahorina nudi sjajnu letnju ponudu, uključujući razne rekreativne aktivnosti koje će učesnicima omogućiti da se zabave i opuste van treninga. Kamp se ponosi najboljim trenerima specijalizovanim za rad sa decom. Naši stručni treneri će osigurati da svaki učesnik dobije kvalitetne i prilagođene treninge koji će im pomoći da postignu svoje sportske ciljeve - stoji u jednoj od objava ovog sjajnog međunarodnog kampa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading