GROBARI SU TO ČEKALI! Oglasio se Kaboklo o ODLASKU iz Partizana! Evo šta KAŽE o ponudi iz Evrolige!

Autor:

Sport

02.07.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski centar na ceni.

GROBARI SU TO ČEKALI! Oglasio se Kaboklo o ODLASKU iz Partizana! Evo šta KAŽE o ponudi iz Evrolige!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Brazila ostvarila je pobedu nad Crnom Gorom rezultatom 81:72 u prvom kolu grupe B2 kvalifikacija za Olimpijske igre.

Ovaj trijumf bio je posebno značajan za igrača Partizana, Bruna Kabokla, koji je sa 25 poena i devet skokova bio najefikasniji igrač utakmice.

Nakon meča, centar crno-belih je izjavio da se oseća odlično i da uživa u igri za reprezentaciju, ističući da mu je drago što može da se fokusira i igra slobodno.

- Osećam se odlično. Ne bih rekao kao da sam na odmoru, ali uživam mnogo što sam u reprezentaciji. Da mogu da se resetujem, mogu da se fokusiram, da uživam, da igram slobodno. Volim što sam sa ovom grupom - rekao je Kaboklo po završetku utakmice.

Republika

Foto: Republika.rs

Bruno Kaboklo

Kada je bio upitan o mogućem odlasku iz redova Partizana, Kaboklo je naglasio da je to pitanje za njegovog agenta, koji vodi razgovore sa srpskim i regionalnim vicešampionom.

- Moj agent se bavi time. On razgovara sa Partizanom. Moraćete da pitate mog agenta o tome - otkrio je Bruno litvanskim novinarima, izvinjavajući se jer ne može da priča o tome.

Takođe, kada je reč o potencijalnom odlasku u Makabi iz Tel Aviva, Brazilac apostrofira da je to takođe deo koji završava njegov zastupnik.

- Makabi je dobar tim. Ne znam, videćemo, to je takođe posao mog agenta - zaključio je Kaboklo.

Time je samo još više podgrejao interesovanje "Ponosa Izraela", koji ne krije da želi centra kluba iz Humske u svojim redovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading