POTPUNI EGZODUS U HUMSKOJ: PARTIZAN SE ODREKAO I DECE KLUBA! Obradović gradi CEO tim ISPOČETKA!

Autor:

Sport

03.07.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su ozbiljno shvatili rekonstrukciju.

POTPUNI EGZODUS U HUMSKOJ: PARTIZAN SE ODREKAO I DECE KLUBA! Obradović gradi CEO tim ISPOČETKA!

Foto: Starsport

Večiti derbi

Košarkaški klub Partizan se suočava sa velikim promenama u timu pred sledeću sezonu. Posle dve godine u kojima su crno-beli imali osovinu kluba u vidu Pantera, Ledeja i Nanelija, sada će te pozicije morati da zauzmu neki drugi igrači. Humsku su već napustili: Pomenuti, Kevin Panter, Zek Ledej, potom Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Danilo Anđušić, na izlaznim vratima je Aleksa Avramović, a prema informacijama portala "MozzartSport", čini se da će ekipa Željka Obradovića započeti narednu sezonu sa samo jednim igračem iz prethodne sezone, jer će Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz takođe napustiti klub.

Republika

Foto: Starsport

Svi su napustili Partizan osim Kabokla čiji odlazak je takođe izvestan

Trifunović, koji nije imao značajnu minutažu prethodne sezone, sada se suočava sa istekom ugovora, koji najverovatnije posle šest godina neće biti produžen. Trenutno nije poznato gde bi bek mogao da nastavi svoju karijeru nakon napuštanja crno-belih, dok je za Jaramaza izvesno da ćemo ga gledati u Rusiji u dresu CSKA Moskva. On je do polovine sezone i imao svoju ulogu u timu, međutim kako je godina odmicala, Obradović mu je sve manje verovao što je dovelo do odlaska i drugog deteta crno-belih koji je za klub nastupao već u periodu od 2019-2021. godine.


Pored ovih igrača, takođe je neizvesno šta će biti sa Džejmsom Nanelijem, Brunom Kaboklom i Džejlenom Smitom. Brazilac takođe na stolu ima ponudu od Makabija, dok ni Smitove reči od pre neki dan ne ulivaju veliku nadu da bi mogao da ostane. O Naneliju se posle incidenta sa Lazarevićem ništa ne priča...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading