ČUVENI NBA IGRAČ PRELAZI U PANATINAIKOS?! Evo od čega zavisi

Autor:

Sport

06.07.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traže samo najbolje.

ČUVENI NBA IGRAČ PRELAZI U PANATINAIKOS?! Evo od čega zavisi

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski košarkaš Dario Šarić mogao bi uskoro da postane novi igrač grčkog Panatinaikosa, aktuelnog šampiona Evrolige. Nakon potpunog remonta tima koji je doneo titulu minule sezone, trener Ergin Ataman želi dodatno da pojača ekipu. Na meti Panatinaikosa već se nalazi i Lorenzo Braun, a grčki mediji prenose da je sada na radaru i Hrvat koji je nastupao u NBA ligi.

Dario Šarić je dugogodišnji NBA igrač koji je nosio dresove Filadelfije, Minesote, Finiks i Oklahome, a prošle sezone bio je član Golden Stejta. U sezoni 2023/24, Šarić je za 17 minuta provedenih na terenu beležio prosečno 8 poena, 4,4 skoka i 2,3 asistencije. Nakon što je prošlog leta potpisao jednogodišnji ugovor sa Golden Stejtom, koji je sada istekao, Šarić je trenutno slobodan igrač, te se očekuje da će uskoro doneti odluku o sledećem koraku u svojoj karijeri.

Iako bi dolazak veoma iskusnog NBA igrača poput Daria Šarića bio značajno pojačanje za Panatinaikos, još uvek se čeka zvanična potvrda da li će Hrvat prihvatiti ponudu grčkog kluba. S obzirom na njegovo bogato iskustvo i kvalitete koje poseduje, njegov eventualni dolazak sigurno bi privukao pažnju ljubitelja košarke u Grčkoj i širom Evrope. Navijači Panatinaikosa sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije i mogući transfer Daria Šarića u njihov klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading